Å blogge er faktisk noe jeg liker veldig godt! Men, på den andre siden da, så ønsker jeg jo å bruke MINST mulig tid foran pc, og telefon. Å disse to ønskene lar seg vanskelig kombinere. Så hva gjør man da?

Det er litt av et dilemma å være i…å blogge eller å ikke blogge? Det er liksom spørsmålet…Jeg dras i mellom to motpoler. På den ene siden, jeg ELSKER å skrive, å da er det jo kjekt at noen faktisk leser det. Jeg elsker å fotografere, jeg elsker å motivere, inspirere…..Å blogge er faktisk noe jeg liker veldig godt! Men, på den andre siden da, så ønsker jeg jo å bruke MINST mulig tid foran pc, og telefon. Å disse to ønskene lar seg vanskelig kombinere. Så hva gjør man da?

 

 

Akkurat i dag har bloggingen vunnet, men i morgen har jeg kanskje skiftet mening. Men jo, jeg har lyst til å prøve å komme igang igjen.

 

I år har jeg som vanlig noen prosjekter på gang, kanskje noen av dere faktisk hadde syntes det var interessant å følge med på. Først og fremst, så driver jeg jo selvsagt med disse vannene, der jeg kom på den geniale ideèn om å besøke ALLE vann i kommunen min. Det er virkelig et av mine store mål. Selv om nå finnes jo ikke min kjære kommune lengre… Sjekk det ut her!

 

Har du et spennende turprosjekt du vil dele med oss på FjellTiden? Send inn din tekst og bilder til oss!

 

Ellers driver jeg ihuga på med dette livet mitt som ufør da. Å være 100% syk, samtidig som hjernen er 100%….hyperaktiv, ja det er en skikkelig dårlig kombinasjon!! Alt jeg vil, men som jeg ikke får til…det er altså så irriterende!! Men jeg prøver iallefall..trener som en GAL, dag ut og dag inn. Tidvis så lemster at jeg nærmest må ha heis for å komme meg ut av senga….Men når trening og kosthold ( kjipt kosthold….) Er det eneste som virker, så er det bare å kjøre på!

 

 

I fjor testa jeg ut å være vegetarianer. Jeg fikk utrolig god effekt av det. Både smerter og betennelser ble godt og vel halvert. Men dessverre sleit jeg med utmattelse. Jeg klarte rett og slett ikke å få i meg nok mat. Å trene med tom tank, funker dårlig, å siden trening er det viktigste i mitt liv, så må jeg gjøre noen kostholds forandringer. Nytter ikke å dingle rundt tom for krutt. Så i år går jeg over på det som kalles FLEKSITERIANER. Å flekse går egentlig ut på å være fleksibel. Dvs at jeg kommer til å spise 80% vegetarisk, å så tilføre 20% proteiner fordelt på 70% fisk, og 20 % kylling og 10 % kjøtt. Kjøttet er selvsagt fredagstacoen 😉

 

Låvesvale

 

Planen er og å være med i et prosjekt i bygda mi, der vi skal prøve redde sandsvaler og ørretbekker. Naturen er virkelig i fare, å vi må gjøre vårt for å hjelpe! Det er prosjekter jeg virkelig gleder meg til å ta fatt på.

 

 

Meg og Mathilde har og store planer om å gjøre hagen vår insektsvennlig. Så masse spennende å drive med fremover.

 

Sommer

 

Egentlig hadde vi tenkt å tilbringe årets sommerferie på hjul i Storbritannia. Men den planen har vi måtte legge på is foreløpig. Vår kjære gamle Embla må rett og slett settes først. Vi ønsker ikke å ta ho med på en tur til utlandet i hennes alder, å vi ønsker heller ikke å la noen passe henne. Hun er blitt gammel nå, og trivest ikke uten sine mennesker rundt seg. Noen dager i ny og ne klarer hun, men vi kunne ikke finne på å “låne” ho vekk en hel mnd. Så da satser vi på Norgesferie i år og. Å jeg gleeeeeder meg til å starte planleggingen!

 

 

Ellers blir det nok noen teltturer på oss. Vi skal snart sette oss ned å lage en liste over årets ønsketurer. Det er vedig motiverende å ha en slik liste. Da er det bare å hive seg rundt å starte pakkingen når helga nærmer seg, istede for å klø seg i hue å lure på hva vi skal finne på denne helga. At vi kanskje går litt for mye på tur, ja det bryr vi oss egentlig ikke om. Nå har vi hatt en litt for lang teltpause. Siste turen var faktisk i oktober! Da teltet vi på glypen i Åseral. En helt fantastisk avslutning på fjorårets teltliv!

 

Å så fort april kommer nå, så setter vi igang igjen! Abstinensene er ganske heavye nå!!

 

Vil du lese mer fra Marianne? Sjekk ut bloggen her!

 

 

Om artikkelforfatteren:

Marianne

Marianne

Hjemmeværende, så går mye tur på dagtid i nærmiljøet. Veldig opptatt av historie, stedsnavn og tufter. Blir mye fotografering.

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter