Elsker du å inspirere, engasjere og motivere andre til å skape turgleder? Da bør du lese dette.

Som en del av FjellTid-crewet hjelper du FjellTid med å utvikle konseptet videre og blir vårt ansikt utad. Ditt engasjement er viktig for utviklingen og du får være med i et spennende team. Har du lyst å bli med?

 

 

Engasjement på FjellTid

Den kanskje viktigste oppgaven i FjellTid-crewet er å hjelpe og motivere andre til å komme seg over dørstokkmila. Uansett hva du bidrar til i FjellTid-crewet er din oppgave å skape mer liv og engasjere seg på FjellTid.no. Sammen skal vi bidra til at enda flere blir med oss ut på tur.

Ditt engasjement på FjellTid blir målt ut fra hvor mange profilvisninger du har. Med litt ekstra innsats noen dager så får du mange!
Legg til flere som turvenner og bli delaktig.

 

 

Som takk for din innsats for du være med på egne samlinger, personalrabatter på turer og turutstyr. Det viktigste er at vi har det gøy med FjellTid!

Er du vår nye turleder?

Er du mye på turer, elsker å motivere andre til å komme seg ut og er turgleden din smittsom?

Tur og aktivitetsansvarlig Camilla i FjellTid, utvider med enda flere turledere og søker etter deg som har glimt i øyet, utadvendt og glad i folk, til å bli med på et fantastisk turleder-team! Vi ønsker oss flere turledere som kan bidra til et enda bedre tur- og aktivitetstilbud lokalt i hele landet!

Du trenger ikke å ha vært turleder før, og får muligheten til å bli med på turledersamlinger der vi sammen deler erfaringer og utvikler oss. I tillegg kan vi tilby fantastiske rabatter på turutstyr og en mengde fordeler du ikke vil få andre steder.

Som turleder kan du selv planlegge og organisere turer og aktiviteter. Med et minimum på en tur, velger du selv hvilken type, og hvor mange turer du ønsker å arrangere i løpet av året for FjellTid.

Er du den rette? Les mer her eller klikk på bilde!

Lyst å bli med som skribent for FjellTid?

Er du glad i å skrive om de mange turopplevelsene du har hatt, eller kanskje du har noen lure tips å dele? Kanskje du allerede har en blogg. FjellTiden er vår nyhetskanal og inspirasjons-side for nye opplevelser skrevet av FjellTidere for FjellTidere.

 

 

Kanskje du er vår neste forfatter? Send oss en tekst eller ta kontakt om du er interessert i å skrive for FjellTiden!

 

Er du en FjellSnapper?

Vi er utrolig takknemlige for våre ildsjeler som har blåst liv Snapchat-kontoen vår, men det er rom for flere på fjellsnappere. Ta med snappen ut på tur og vis våre følgere hva som skjuler deg i den spennende naturen. Kanskje du har lyst å dele noen nye turtips?

KLIKK HER ELLER PÅ BILDE FOR Å SØKE!

 

Ivrig på Tik-Tok?

Tik-Tok universet er ny og ukjent kanal for FjellTid, og har så vidt kommet i gang. Har du lyst å være en av FjellTid-pionerene på Tik-Tok vil vi gjerne høre fra deg! For her kan vi boltre oss med både danser, morsomme turvideoer og selvfølgelig massevis av tips.

 

KLIKK HER ELLER PÅ BILDE FOR Å SØKE!

 

Bli en FjellTid-kjendis på Instagram!

FjellTid-kontoen på Instagram består nå av over svimlende 90 000 følgere! Og med våre innlegg når vi i snitt ut til over 49 000 Instagram-brukere per innlegg! Vi ser etter DEG som kan bli med å forvalte FjellTid på Instagram slik at enda flere følger fjellstien inn til FjellTid.no. Instagram-kontoen blir godt ivaretatt per dags dato, men skiller du deg ut og har lyst å prøve lykken setter vi stor pris på å høre fra deg.

 

 

KLIKK HER ELLER PÅ BILDE FOR Å SØKE!

 

Vi gleder oss til spennende tider på FjellTid og håper DU blir med å utvikle Nordens største og hyggeligste turnettverk!

 

Om artikkelforfatteren:

Picture of Tomas

Tomas

Heisann. Mitt navn er Tomas og jeg er en av initativtakerne til FjellTid.no. Sammen så prøver vi å bygge Norges beste turnettverk. Lag gode FjellTid-presentasjoner på profilene, bli med i grupper, og engasjer deg 🙂 Har du spørsmål, tilbakemeldinger, ris eller ros setter vi stor pris på å høre fra deg! Ta og gjerne kontakt med meg dersom du bare vil ha en skikkelig god Fjellprat ;) Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg!

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden