FjellTid søker etter flere turledere!

Er du mye på turer, elsker å motivere andre til å komme seg ut og er turgleden din smittsom?

FjellTid utvider med enda flere turledere og søker etter deg som har glimt i øyet, utadvendt og glad i folk, til å bli med på et fantastisk turleder-team! Vi ønsker oss flere turledere som kan bidra til et enda bedre tur- og aktivitetstilbud lokalt i hele landet!

Du trenger ikke å ha vært turleder før, og får muligheten til å bli med på turledersamlinger der vi sammen deler erfaringer og utvikler oss. I tillegg kan vi tilby fantastiske rabatter på turutstyr og en mengde fordeler du ikke vil få andre steder.

Som turleder kan du selv planlegge og organisere turer og aktiviteter. Med et minimum på en tur, velger du selv hvilken type, og hvor mange turer du ønsker å arrangere i løpet av året for FjellTid.

Er du den rette? Da vil vi høre fra deg! Fyll ut skjema og så tar vi kontakt med deg om du er interessert!

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter