Har du drømt om å seile fra øy til fjell for å oppleve, se og lære? Og leke i vinden, i vannet, på fjorden, i skjærgården, og i høyden i fjellene? vi har gleden av å presentere vår nye Fjellpartner - SeilNorge!

SeilNorge er landets ledende arrangør av inspirerende seilkurs, seilturer og ekspedisjoner.  Med kombinerer som seiling med fjell- og toppturer, kajakkpadling, fiske, musikk, mat, festivaler, skikjøring, brevandring og mye mer, er dette en spennende turoperatør vi gleder oss til å oppleve nye turopplevelser sammen med. 

 

Foto: Seil Norge AS

 

Seiling er ikke bare kunsten å trimme seil og håndtere båten best mulig, men kunsten å leke med mulighetene båtliv og seiling gir til for eksempel toppturer og skikjøring om vinteren, og turer med alt mulig annet moro på sommeren.

 

Ombord i SeilNorge er deres største motivasjon å skape minner for livet. Minner formes i det nære og personlige eller i det spektakulære og storslåtte, og du drar hjem fra tur med “skipet lastet med” nye opplevelser og nye venner. 

 

Foto: Seil Norge AS

 

I en seilbåt opplever man verden på naturens premisser. Det er grunnen til at vi alltid kommer tilbake til havet og vinden. Vi mennesker, som individ eller gruppe, er nærmest oss selv i møtet med naturen og de grunnleggende fysiske rammene som omgir oss. 

 

Her på FjellTid.no kan du bli kjent med mange av de andre i mannskapet før seilasen starter. Har du meldt deg på en av turene til SeilNorge på FjellTid kan du opprette en planleggingsgruppe her, så blir ombordstigningen enklere når du på kaien står klar til nytt eventyr. 

 

Foto: Seil Norge AS

La deg bli inspirert og hopp i det! Under kan du finne seilturen som passer deg best!

 

14.-20.mars: Ski & Seil Exclusive Lofoten
Ski og Seil i Lofoten er et eventyr for deg som vil seile deg frem til fjellet, starte i vannkanten og stå på ski i alpine og hvitkledde Lofotfjell. En tur for deg som liker utfordringer og det å være underveis ute på tur, og som vil oppleve noe unikt, vilt, rått og vakkert, enten du har lite eller mye erfaring.

 

Les mer om turene og aktivitetene til SeilNorge her!

Klikk på logoen for å besøke SeilNorge

Om artikkelforfatteren:

Picture of FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden