Det trenger ikke være så langt eller avansert. Ofte er nærturene nok til å gi opplevelser for livet. Sammen tar vi turen tilbake!

Det er nettopp dette vi har fått tilbakemeldinger på, å ta nærturen tilbake. FjellTid handler om å treffe folk for å dra på tur, med fokus på turgleder og aktivitet, også kjent som FjellTid-stemningen. 🙂


I den anledning søker vi etter DEG som kan vise oss veien til nye turskatter der du bor!


Har du fått med deg den nye turgruppen for Oslo & omegn? Denne gruppa er laget for at alle kan bli med å arrangere sine egne turer! Har du lyst å sette i gang en turgruppe der du bor, er du naturligvis hjertelig velkommen til dette!


Har du lyst til å invitere med deg andre hyggelige turvenner fra FjellTid på en dagstur i ditt område? Send Camilla en FjellTid-melding, så hjelper hun deg i gang med kalender og hjelp slik at vi får med oss enda flere i ditt nærmiljø ut på tur!

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter