Hvordan få med seg ungene ut på tur når den digitale verden virker mer spennende?

Vi har en løsning som kan tilpasses alle aldre uansett hvor dere befinner dere! Skjermtid, innetid, sofa-tid er noe alle foreldre er kjent med, og i «sunne porsjoner» innebærer disse anledningene selvsagt kvalitetstid. Men hvordan sørge for mosjon og frisk luft når barna ikke har lyst?

 

 

Det er nemlig ikke alltid like lett å få med seg ungene ut på tur i den fine naturen i en verden der teknologien tilbyr et univers av digitale morsomheter og underholdning. Og når teknologien blir med: hvordan få barna til å se opp fra mobilen for å nyte det flotte norske landskapet vårt?

 

Blomsterbingo. Foto: What´s up - app

 

Vi har en enkel løsning som er gøy for hele familien, og som kan tilpasses alle aldere uansett hvor dere befinner dere, nemlig naturbingo! Strand-bingo, skogs-bingo, fjell- bingo- insekts-bingo eller blomster- bingo er bare et knippe av muligheter. Jo eldre barna er jo vanskeligere kan de lages, og hvem vet, kanskje ungene kan teste foreldrenes kunnskaper av omgivelsene?

 

Skogsbingo - Foto: What´s up - app

Om artikkelforfatteren:

Charlotte

Charlotte

Jeg er en positiv, spontan og åpen person på 32 år. Jeg er alenemamma til ei fantastisk frøken på snart fire år! Jeg er veldig glad i å finne på nye og morsomme ting med datteren min, inkludert å utforske nærmiljøet og dets mange muligheter! Alt fra nye akebakker, "trolljakt", turstier, blomsterplukking, mate ender eller rusleturer rundtomkring. Jeg har startet et AS som heter "What´s up?"- et familieverktøy som skal samle all nødvendig informasjon om aktivitetsmuligheter i nærområdet på en enkel og oversiktlig plattform! Ved avgrensningsmuligheter i alder, varighet og kostnader vil tipsene bli tilnærmet skreddersydd etter behov. På denne måten slipper vi å lete gjennom utallige plattformer for å finne svaret på "hva skal vi finne på i dag?";)

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter