Søndag 10.desember 2017 tok en knippe FjellTidere initiativ til en fantastisk søndagstur til Østmarka i Oslo.

Ida og Carsta gikk en time tidligere fra Haugerud og inn mot Mariholtet og Haukåsen.


Solen skinte og været var topp for en deilig førjulstur i marka. Glad og lystig, som man FjellTidere alltid er, var de uvitende om hva som hendte lengre inne i marka. For her gikk Ida og Carsta på sin vinterkledde sti. Til tider var det litt småglatt pga isen som lå der. Plutselig så sa det “swosj” og Ida sklei ned ei lita skråning og landa forkjært. Heldigvis var hun ikke alene. Carsta løp rundt for å finne dekning og ringte 113.


Lengere inne i skogen fikk også de andre erfare glattisen som til tider var meget utfordrende og mange savnet raskt broddene sine.


Så kom luftambulansen flaksene over hode på FjellTid-gjengen, og sirklet over skogen. Med sin heltedådige innsats hadde Carsta klart å skaffe hjelp. Helikopteret hadde litt problemer med å lande, men fant til slutt en egnet plass. Ut kom en gjeng på 4 menn og bar Ida inn i helikopteret og fraktet henne til Ahus i Lørenskog. Deretter ble det ambulanse inn til legevakten i Oslo.Heldigvis står det bra til med Ida til tross for for brudd i ankelen. Vi i FjellTid ønsker henne god bedring og håper hun blir med på tur igjen så fort som mulig!Skal du på tur i marka før snøen kommer; husk å ta med brodder eller ispigger!

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter