Dina er ei energisk, utadvendt og blid jente som engasjerer seg i å gå på tur og ta bilder. Hennes motivasjon er å få flere til å engasjere seg og bli inspirert av bilder.

Annonse:

Den kanskje viktigste oppgaven som ambassadør for FjellTid er å hjelpe og motivere andre til å komme seg over dørstokkmila. Steget fra den trygge fjellveggen og ut blant mange fremmede kan være lang og tung, og kanskje litt skummel. Vi ønsker derfor Dina 23, fra Larvik velkommen som FjellTid-ambassadør.


Hvem er du Dina?
Jeg er ei energisk, utadvendt og blid jente som engasjerer meg i å gå på tur og ta bilder. Jeg er utdannet barn og ungdomsarbeider og er vandt til å være mye ute. Jeg er eventyrlysten og veldig lærevillig. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, tar ofte intiativ på det sosiale og elsker å være den som motiverer og engasjerer andre i å bli med på ting.

Hva er din motivasjon som FjellTid-ambassadør?
Min motivasjon som ambassadør er for å utvikle dere, og få flere til å engasjere seg og bli inspirert av bilder som jeg legger ut. Jo flere jo bedre. Jeg ønsker å jobbe mye for å reklamere dere og friste andre med bildene jeg legger ut. Jeg elsker å lære noe nytt og er villig til å prøve det meste.

Hva ønsker du å legge vekt på i innleggene dine?
Jeg ønsker å legge vekt på tur bilder både i fjells, skog og ved kysten, ski bilder, turklær og forhåpentligvis litt surfebilder og solnedganger. Jeg liker også å ha med elementer på bilder, som sitteunderlag, bål og hengekøye. Jeg bruker det jeg har, og bruker min kreativitet.


Her kan du bli bedre kjent med Dina på FjellTid eller besøke hennes Instagram-profil 🙂

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter