Kjære FjellTider! Takk for din tålmodighet og gratulerer med FjellTid-appen! Vi har kjempet oss i motbakker og hatt mye motvind, men takket være ditt eventyrlig turfølge har vi nå endelig nådd vår første topp!

Vi håper nå at så mange som mulig laster ned appen og tar denne i bruk. Har du tilbakemeldinger ønsker vi gjerne at du benytter deg av #tilbakemelding når du skriver en tilbakemelding til oss på fjellveggen. For det er sammen vi kan bli bedre og bygge videre på dette eventyrlige turnettverket!

 

 

 

Bli med på feiringen!

Lørdag 27.august blir det en historisk feiring på FjellKæmpen! Ved bålet på den ærverdige seteren har vi i en årrekke løst både mysterium og utviklet ideer. Det var her FjellTid-stemningen ble født og magien skapt. Nå skal vi feire alle som har heiet og tatt følge med oss opp de bratte motbakkene. Vi håper selvfølgelig at du blir med oss på denne fantastiske helgen. Les mer og meld deg på her!

Vi i FjellTid har alltid ønsket den EKTE DEG. Vi har hele tiden jobbet for en usminket versjon med beina godt plantet nedpå tursidene. Hos oss handler det om å bli inkludert og ivaretatt, samt å hjelpe deg med mestring og turgleder. Sammen skaper vi Nordens hyggeligste og mest sosiale turnettverk.

 

 

Del dine #fjellfie bilder og delta i vår morsomme sommerkonkurranse!

I hele juli har vi lyst å bli med deg på sommerturer. I den anledning håper vi du har lyst å delta på vår sommerkonkurranse der du deler dine #fjellfie bilder. Fjellfie er FjellTid sitt svar på selfie, men av deg på turer. Det kan være fra turer på sjøen, på stranda, i skogen eller på fjellet. Her er det bare å slippe seg løs og være kreativ. Målet med denne konkurransen er å vis mer av hvem du er i dine elementer og skape engasjement. Del gjerne så mange bilder du selv ønsker.

 

 

Reglene er såre enkle:

1 poeng pr fjellfie du deler (du kan dele så mange du vil)
2 poeng pr likerklikk du får på dine fjellfier
3 poeng pr kommentar du får på dine fjellfier.

De innleggene som skaper mest engasjement, blir tatt med til FjellKæmpen 2022, hvor deltakerne av FjellKæmpen bestemmer hvem vinnerne blir.

Siste frist for å delta er Mandag 1.august

Les mer om sommerkonkunkurransen #fjellfie her!

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter