I hele juli har vi lyst å bli med deg på sommerturer. I den anledning håper vi du har lyst å delta på vår sommerkonkurranse der du deler dine #fjellfie bilder.

#Fjellfie er FjellTid sitt svar på selfie, men av deg på turer. Det kan være fra turer på sjøen, på stranda, i skogen eller på fjellet. Her er det bare å slippe seg løs og være kreativ. Målet med denne konkurransen er å vis mer av hvem du er i dine elementer og skape engasjement. Del gjerne så mange bilder du selv ønsker.

 

 

Premier:

I anledning lanseringen av FjellTid-appen slår vi skikkelig på stortromma og fått inn 3 fantastiske premier i potten. Her er det bare å dele i vei, like innlegg og kommentere masse!

 

 

1.Premie er et gavekort hos Åkrafjorden Glamping til en verdi av hele 2000 kr.

Her får du unike overnattingsopplevelser i vill, vakker og urørt Vestlandsnatur. Flotte domer plassert på spektakulære lokasjoner i Åkrafjorden. Visste du at du får 10% rabatt på overnatting hos Åkrafjorden Glamping om du har medlemskap i FjellTid? Les mer om avtalen vi har med Åkrafjorden Glamping her!

 

 

2. Premie er en valgfri selvrensende drikkeflaske levert av CrazyCap til en verdi av 990 kr.

Selvrensende vannflaske med tilhørende UV-C LED lys i korken, som fjerner 99,99% av bakterier, virus og andre mikroorganismer i drikkevannet ditt. Visste du at du får 20% rabatt på CrazyCap selvrensende vannflasker om du har medlemskap i FjellTid? Les mer om avtalen vi har med CrazyCap her!

 

 

3. Premie er en valgfri turshorts fra Vipåtur til en verdi opptil 600 kr.

Turshortsen er vannavstøtende og har 4-veis-stretch for en mest mulig bevegelig og behagelig turshorts.Shortsen har forsterkning på baksiden og 4 ulike lommer. Visste du at du får hele 30% rabatt hos Vipåtur om du har medlemskap i FjellTid? Les mer om avtalen vi har med Vipåtur her!

 

 

Reglene er såre enkle:

1 poeng pr #fjellfie du deler (du kan dele så mange du vil)
2 poeng pr likerklikk du får på dine #fjellfier
3 poeng pr kommentar du får på dine #fjellfier.

De 20 innleggene som skaper mest engasjement, blir tatt med til FjellKæmpen 2022, hvor deltakerne av FjellKæmpen bestemmer hvem vinnerne blir.

Siste frist for å delta er mandag 1.august

 

 

Betingelser for bruk og deltakelse i #fjellfie sommerkonkurranse

1. Personvern
FjellTid AS selger eller deler ikke dine brukerdata med tredjepart.

2. Deling av bilder lastet opp til konkurransen
Du eier alt innholdet og all informasjonen du deler.
Du gir FjellTid AS rett til å benytte alt innhold uten vederlag til markedsføring, reklame, informasjon eller på annen måte FjellTid AS ønsker. Dette inkluderer bilder, tekst og video du som bruker har publisert/delt via FjellTid.no med emneknaggen #fjellfie.

3. Beskyttelse av tredjeperson
Ved å delta i konkurransen forplikter du deg til ikke å publisere innhold som er i strid med norsk og/eller internasjonal lovgivning. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, bilder/video av personer som ikke har samtykket til dette, pornografi, rasistiske ytringer eller oppfordring til lovbrudd.

4. Om konkurransen

Konkurransen vil foregå inne på FjellTid.no/fjellveggen og poeng vil bli avgitt på følgende måte:

1 Poeng pr #fjellfie du deler (du kan dele så mange du vil)
2 Poeng pr likerklikk du får på dine #fjellfier
3 Poeng pr kommentar du får på dine #fjellfier.

De 20 innleggene som skaper mest engasjement, blir tatt med til FjellKæmpen 2022, hvor deltakerne av FjellKæmpen bestemmer hvem vinnerne blir.
FjellTid AS vil kontakte vinnere direkte, og vinnerbildene vil bli publisert på FjellTid AS sine sosiale plattformer, web-sider i annonser eller på annen måte FjellTid AS finner hensiktsmessig. FjellTid AS er ikke forpliktet til å begrunne hvorfor vinnerbildene er valgt som vinnere. En uavhengig jury vil selv bestemme vinnerbildet LØRDAG 27.AUGUST.

5. Premiene
1. Premie er et gavekort hos Åkrafjorden Glamping til en verdi av hele 2000 kr.
2. Premie er en valgfri selvrensende drikkeflaske levert av CrazyCap til en verdi av 990 kr
3. Premie er en valgfri turshorts fra Vipåtur til en verdi opptil 600 kr.

6. Begrensninger
Ansatte (herunder turledere, ambassadører, skribenter mm) eller familiemedlemmer av ansatte i FjellTid AS CrazyCap og Milla Shop her under Vipåtur kan ikke delta i konkurransen.

NB: SISTE FRIST FOR Å DELTA ER MANDAG 1.AUGUST 2022 KLOKKEN 24:00

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del på:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter