Som ledd i oppbyggingen av Nordens største og hyggeligste turnettverk gjør vi det vi kan for å holde nettrollene unna. Dessverre kan det forekomme at noen lurer seg unna.

Hver dag er det mye engasjement på FjellTid.no med utrolig hyggelige FjellTidere. Med nye inspirerende og flotte turbilder, hyggelige kommentarer og mange liker-klikk. Andre sender meldinger og knytter nye turbekjentskaper.


Intensjonen med FjellTid er nettopp dette. Man skal enkelt kunne komme i kontakt med likesinnede for å gjøre terskelen lavere for å komme seg ut på tur. FjellTid handler om å få frem de ekte verdiene og vise frem distriktsperlene og naturen slik den er skapt for.


Bruken av FjellTid varierer noe da vi alle benytter oss av det sosiale turnettverket forskjellig. Og slik skal det også være. Mens noen finner ny turinspirasjon, er det andre som finner turvenner eller leter etter en å dele turlivet sammen med.


Vi som arbeider med FjellTid er levende opptatt av at det skal være positivt og hyggelig å være en del av Nordens hyggeligste turnettverk. Det brukes derfor mye tid på oppfølging for å bygge opp et trygt og godt turnettverk. Din tilbakemelding betyr mye for vår videre utvikling.


En sjelden gang kan nettroll observeres og for noen kan dette være en uhyggelig opplevelse, noe våre trolljegere tar på dypeste alvor! Ta alle forhåndsregler og vær varsom når du er i kontakt med andre. Selv om vedkommende virker utrolig hyggelig og trygg kan hensikten være noe helt annet. Husk alltid å bruke nettvett! Ikke gi fra deg personlige opplysninger til noen du ikke kjenner.


Dersom du opplever noen ubehageligheter, gjør følgende:

1. Blokker vedkommende
2. Rapporter vedkommende
3. Kontakt oss


Nettroll er ikke velkommen på FjellTid og vi tar slike meldinger på dypeste alvor. FjellTid.no skal være et hyggelig og sosialt turnettverk som skal være trygt og godt!(Dersom du opplever noe ubehagelig utenfor FjellTid.no er det lite vi kan gjøre, men anbefaler deg å gjøre tilsvarende som nevnt ovenfor)


Det kan også forekomme at noen registrer seg og sender ut meldinger. Vedkommende har ett ”ekte” navn. Innholdet i meldingen kan være:

”Hei kjære venn, Im Sgt. Mary Edwards Walker. Fra USA. Er støttende og omsorgsfull, og jeg vil etablere gjensidig vennskap med deg. Jeg så profilen din i dag på fjelltid.no, vennligst la fortsett vår samtale gjennom min private e-postboks. Her er e-postadressen min ( mail@gmail.com ) Jeg vil presentere meg bedre og fortelle deg hvorfor jeg kontakter deg, send deg også mitt bilde så snart jeg mottar din epost. Takk og hilsen. Mary Edwards

…………………………….. mail at/g mai l . c o m …………………………………………”


Dersom du får slike meldinger gjør følgende:

1. Blokker vedkommende
2.Rapporter vedkommende
3. Kontakt oss.
4. Slett meldingen du fikk.


Slike brukere er falske og disse tar vi på dypeste alvor og sletter omgående! De er ikke farlige og gjør ingen skade så lenge DU IKKE SVARER PÅ MAIL.


Bli med FjellTid på tur og opplev FjellTid-stemningen. Her får du også treffe de som bidrar til oppbyggingen av Nordens største og hyggeligste turnettverk! Sjekk ut turkalenderen!


Har du lyst å arrangere noe der du bor? Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi å lage en tur der du bor!

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del på:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter