FjellTid-ambassadør Emile Margrete Sande ønsket å ta en langtur og dro til Jotunheimen. Les om turen fra Bygdin og inn til Eidsbugarden.

🏔 Etappe 1: Bygdin – Torfinnsbu

Vi parkerte bilen på Bygdin gikk stien til Torfinnsbu. En flott sti som går langs vannet hele veien, og er på 14 km. Du kan også ta båten om ønskelig, men sjekk opp båttidene.

Vi hadde med telt, og valgte å sette opp teltet litt bortenfor turisthytten.

 

 

🏔 Etappe 2: Torfinnsbu mot Eidsbugarden

Vi startet dagen med kaffe og god frokost utenfor teltet, før vi pakket sammen og tok turen oppover. Denne etappen er litt mer krevende og mer stein. Her er det veldig viktig å ha gode sko med god støtte. Stien var ikke veldig godt merket, men se etter DNT sine merker.

Vi valgte å overnatte litt utenfor stien som går fra Eidsbugarden til Gjendebu.

 

 

🏔 Etappe 3: Til Eidsbugarden

Vi startet dagen rolig med sol og kaffe utenfor teltet, før ferden gikk ned til Eidsbugarden. Stien er godt merket og det er ikke fare for å gå seg bort. Denne stien går også til Gjendebu, så du vil møte mange på turen.

Vi slo opp telt på teltplassen, her er det fint med både teltplass og muligheter for dusj.

 

🏔 Dagen etter tok vi båten tilbake til Bygdin.

God tur 💙🏔

Om artikkelforfatteren:

Emilie Margrete Sande

Emilie Margrete Sande

Jeg er en jente som er glad i å være ute ute året rundt, ski og uten ski. Sammen med samboeren min og hunden vår er vi mye ute

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter