Hei! Jeg heter Andrea Emilie Borgenvik, er 26 år og bor i Bærum! Jeg er en fersk friluftsentusiast og gikk til innkjøp av mitt første telt og fjellstøvler for ganske nøyaktig et år siden! Selv om teltet ikke har blitt utslitt det siste året, så er fjellstøvlene godt brukt i skog og mark, og over land og strand!

Annonse:

 

Min gryende interesse for natur og friluftsliv har ligget som en spire fra barns ben av. Jeg har blitt dratt med på øyturer, båtturer, hytteturer, fjellturer, og what not! På den tiden var jeg kanskje for liten til å sette pris på landet og naturen vår, men spiren har i dag blitt til et ruvende grantre! I dag er naturen mitt fristed. Som medisin for både hodet og kroppen – den holder meg frisk! Jeg skulle ønske flere fikk «natur» på resept fra seg selv (eller legen for den saks skyld), og den store fremtidsdrømmen er å leve av og gi naturen til folket og folket til naturen! Ikke minst må vi bli glad i, og ta vare på den jorda vi har, for den er uerstattelig!

 

 

Det skinner kanskje gjennom at jeg er utrolig engasjert i hva naturen kan gjøre for oss, og hva vi kan gjøre for den! Dette er temaer jeg ønsker å få frem fra den dype urskogen!

 

– «Jeg vet ikke hvor jeg skal, men jeg er på vei!»

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter