Kjedelig turmat? En av norges klassiske turretter må være pinnebrød, men er du lei av vanlig pinnebrød? Her er en variant som kommer til å gjøre turmat mer interessant!

Turmat med kreative løsninger

Bland sammen sukker, salt, bakepulver og hvetemel. Deretter rører du inn vann og olje til du har en smidig deig. Nå kan du være kreativ med hva du vil ha med i deigen. Hakkede sjokoladebiter og nøtter kan være noe, men ikke vær redd for å prøve andre løsninger.

Del deigen inn i 4 deler og rull dem i lengder som passer deg. Nå kan du tvinne dem rundt en pinne eller noe annet lignende.

Nå får du kose deg ved bålet! God tur 😉


[Pinnebrød 4 porsjoner] Ingredienser:

500 g hvetemel

2 ts bakepulver

1 dl sukker

1 ts salt

1 dl matolje

2 dl lunkent vann


turmat

Foto: Wine Dharma

Kontakt:unsplash.com/@winedharma

Gå her for mer spennende turmat!

Toppbilde: Josh Felsie, Kontakt: jpfelise@gmail.com

Om artikkelforfatteren:

Redjo

Redjo

Vokst opp i Gol. Flytta til Sandefjord i 2009 og deretter Tønsberg i 2016. Har gått media på videregående og nå jobber jeg hos FjellTid. Driver med musikk, lyddesign, programmering og mange andre småting.

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden