Kjedelig turmat? En av norges klassiske turretter må være pinnebrød, men er du lei av vanlig pinnebrød? Her er en variant som kommer til å gjøre turmat mer interessant!

Turmat med kreative løsninger

Bland sammen sukker, salt, bakepulver og hvetemel. Deretter rører du inn vann og olje til du har en smidig deig. Nå kan du være kreativ med hva du vil ha med i deigen. Hakkede sjokoladebiter og nøtter kan være noe, men ikke vær redd for å prøve andre løsninger.

Del deigen inn i 4 deler og rull dem i lengder som passer deg. Nå kan du tvinne dem rundt en pinne eller noe annet lignende.

Nå får du kose deg ved bålet! God tur 😉


[Pinnebrød 4 porsjoner] Ingredienser:

500 g hvetemel

2 ts bakepulver

1 dl sukker

1 ts salt

1 dl matolje

2 dl lunkent vann


turmat

Foto: Wine Dharma

Kontakt:unsplash.com/@winedharma

Gå her for mer spennende turmat!

Toppbilde: Josh Felsie, Kontakt: jpfelise@gmail.com

Om artikkelforfatteren:

Redjo

Redjo

Vokst opp i Gol. Flytta til Sandefjord i 2009 og deretter Tønsberg i 2016. Har gått media på videregående og nå jobber jeg hos FjellTid. Driver med musikk, lyddesign, programmering og mange andre småting.

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter