Kjære FjellTider!Vi har gjennom årene jobbet for at dere skal få en genuin naturopplevelse igjennom FjellTid. Har du kjøpt deg FjellKortet? Sjekk ut fordelene du får! Det koster SÅ lite, men betyr så masse!

Hva er Fjellkortet?

 

FjellKortet gir deg en rekke fordeler og rabatter på både FjellTid, og hos våre samarbeidspartnere. Vi jobber kontinuerlig med å finne nye og spennende samarbeidspartnere som vil bli koblet på FjellKortet i tiden som kommer.

 

 

Du velger selv om du ønsker å betale for et års-abbennoment eller om du vil betale måned for måned. Alle har råd til 49 kr måneden. Til gjengjeld jobber vi på spreng med å fylle opp kortet med rabatter og fordeler du GARANTERT får bruk for! I tillegg får du vår absolutte respekt og takknemmelighet!

 

fjellkortet

 

 

Med FjellKortet får du også gode fordeler på FjellTid og bidrar til at Nordens hyggeligste turnettverk blir enda bedre for DEG!

 

  • Du får et digitalt Fjellkort du kan laste ned.
  • Eget FjellTid-skilt på profilen din
  • Gratis nærturer med FjellTid (Orinært 50-100 kr)
  • Mulighet til å påvirke hvor vi skal ha turer med FjellTid.
  • Blir prioritert på ventelister, etter ansiennitet. (Lengde på FjellKortmedlemskap)
  • 50% Reduksjon i administrasjonsgebyret ved avbestilling av FjellTid-turer.

 

KJØP FJELLKORTET NÅ! 

 

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter