Det gode samarbeidet med våre turvenner i Vipåtur fortsetter! Delta i vår fantastiske Foto-konkurranse og vis oss ditt perfekte julekort-motiv! Vinneren vinner en Bardu Isolight jakke og ulltøy fra Vipåtur!

Har du lyst å vinne en Bardu Isolight jakke og ulltøy fra Vipåtur!

Alt du trenger å gjøre er å dele dine beste julekort-motiv som vekker inspirasjon med #vipåtur inne på FjellTid.no! Mangler du medlemskap? Klikk her!

Del så mange bilder du selv ønsker. Juryen fra Vipåtur.no velger selv det beste bildene! Premien er Bardu Isolight jakke og ulltøy fra Vipåtur.

 

 

Dette må du vite om ull

Ull er gull, men hva skal man velge? Vipåtur har tatt et dypdykk i ull og gir deg her informasjon om ull og ullundertøy som forhåpentligvis gjør deg bedre rustet til å ta riktige valg av ull til din neste tur. Les mer om dette her!

 

 

Visste du at du får hele 20% rabatt på på hele nettbutikken til Vipåtur.no Les mer her!

 

 

 

 

 

Slik deltar du:

  1. Invester i et FjellTid-medlemskap. Har du allerede medlemskap er det bare å sette i gang 🙂
  2. Del dine beste julekort-motiv som vekker inspirasjon med #vipåtur
  3. Siste frist får å delta er  søndag 12.desember!
  4. Vinnerbildet blir valgt ut av Vipåtur og blir lansert tirsdag 14.desember

 

Betingelser for bruk og deltakelse i Fjellpartner konkurranse med Vipåtur – Mila Shop AS

 

1. Personvern
FjellTid AS selger eller deler ikke dine brukerdata med tredjepart

 

2. Deling av bilder lastet opp til konkurransen
Du eier alt innholdet og all informasjonen du deler.
Du gir FjellTid AS og Vipåtur – Mila Shop AS rett til å benytte alt innhold uten vederlag til markedsføring, reklame, informasjon eller på annen måte FjellTid AS og Vipåtur – Mila Shop AS ønsker. Dette inkluderer bilder, tekst og video du som bruker har publisert/delt via FjellTid.no med emneknaggen #vipåtur.

 

3. Beskyttelse av tredjeperson
Ved å delta i konkurransen forplikter du deg til ikke å publisere innhold som er i strid med norsk og/eller internasjonal lovgivning. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, bilder/video av personer som ikke har samtykket til dette, pornografi, rasistiske ytringer eller oppfordring til lovbrudd.

 

4. Om konkurransen
FjellTid AS vil kontakte vinnere direkte, og vinnerbildene vil bli publisert på FjellTid AS sine sosiale plattformer, web-sider i annonser eller på annen måte FjellTid AS finner hensiktsmessig. FjellTid AS er ikke forpliktet til å begrunne hvorfor vinnerbildene er valgt som vinnere. En uavhengig jury vil selv bestemme vinnerbildet.

 

5. Premien
Vipåtur – Mila Shop AS  stiller med en premie; Bardu Isolight jakke og ett sett ulltøy. Vipåtur – Mila Shop AS vil kontakte vinnerene for navn og adresse.

 

6. Begrensninger
Ansatte (herunder turledere, ambassadører, skribenter mm) eller familiemedlemmer av ansatte i FjellTid AS og Vipåtur – Mila Shop AS kan ikke delta i konkurransen.

 

NB: SISTE FRIST FOR Å DELTA ER SØNDAG 12.DESEMBER 2021 KLOKKEN 24:00

 

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del på:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter