Jeg har kronisk hodepine og migrene og er så plaget at jeg ikke kan stå i arbeidslivet. En ting jeg hører mye er at jeg må ha veldig mye fritid til å gjøre hva jeg vil. Sånn er det ikke. Sannheten er at jeg aldri har fri. Heldigvis er ikke plagene like sterke døgnet rundt så jeg får til å gjøre noen av de tingene jeg vil, som å dra på tur.

Annonse:

Hei, jeg heter Rika og er 35 år.


Å være i naturen er godt for min sjel også, så jeg og den lille hunden min drar avgårde når vi kan. Uten å planlegge altfor fast vel og merke. Å reise på tur alene har alltid vært en utfordring fordi når jeg ligger i et telt ute på vidda er jeg mer redd for at det skal komme folk enn ulv. Jeg er redd for ulv også selvsagt, selv om jeg vet at i teorien trenger jeg ikke å være det. Og mest av alt er jeg redd for monstre. Man kan aldri vite hva som skjuler seg der ute i mørket 🤣 Å ha selskap hjelper heldigvis, og en terrier som bjeffer på alt og ingenting kan brått trigge at både hun og jeg kaster oss i sikkerhet i bilen. Så nettene tilbringes oftere der enn i teltet. Inntil videre i alle fall. 😂 Og det fungerer bra. Vi har med oss alt vi trenger og litt til, hunden min og jeg.Den største utfordringen for meg er å holde meg selv samlet når livets utfordringer angriper fra alle hold. og da er det ekstra godt å komme seg til fjells. Det er liksom ikke bare friskere luft, men friskere tanker også her oppe.
Jeg er ikke alene om å være i en slik situasjon som jeg er, og jeg håper at jeg på en eller annen måte kan inspirere flere til å komme seg ut.


Fjellet er ikke kun for veltrente folk i fancy tøy. Det er for alle!


Husk sunn fornuft og varm drikke ❤️

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter