Jeg har kronisk hodepine og migrene og er så plaget at jeg ikke kan stå i arbeidslivet. En ting jeg hører mye er at jeg må ha veldig mye fritid til å gjøre hva jeg vil. Sånn er det ikke. Sannheten er at jeg aldri har fri. Heldigvis er ikke plagene like sterke døgnet rundt så jeg får til å gjøre noen av de tingene jeg vil, som å dra på tur.

Hei, jeg heter Rika og er 35 år.


Å være i naturen er godt for min sjel også, så jeg og den lille hunden min drar avgårde når vi kan. Uten å planlegge altfor fast vel og merke. Å reise på tur alene har alltid vært en utfordring fordi når jeg ligger i et telt ute på vidda er jeg mer redd for at det skal komme folk enn ulv. Jeg er redd for ulv også selvsagt, selv om jeg vet at i teorien trenger jeg ikke å være det. Og mest av alt er jeg redd for monstre. Man kan aldri vite hva som skjuler seg der ute i mørket 🤣 Å ha selskap hjelper heldigvis, og en terrier som bjeffer på alt og ingenting kan brått trigge at både hun og jeg kaster oss i sikkerhet i bilen. Så nettene tilbringes oftere der enn i teltet. Inntil videre i alle fall. 😂 Og det fungerer bra. Vi har med oss alt vi trenger og litt til, hunden min og jeg.Den største utfordringen for meg er å holde meg selv samlet når livets utfordringer angriper fra alle hold. og da er det ekstra godt å komme seg til fjells. Det er liksom ikke bare friskere luft, men friskere tanker også her oppe.
Jeg er ikke alene om å være i en slik situasjon som jeg er, og jeg håper at jeg på en eller annen måte kan inspirere flere til å komme seg ut.


Fjellet er ikke kun for veltrente folk i fancy tøy. Det er for alle!


Husk sunn fornuft og varm drikke ❤️

Om artikkelforfatteren:

Rika

Rika

Einstøing med smak for norsk natur. Trives spesielt godt i fjellet. Sommer som vinter :)

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter