Woolit

15% Rabatt på garn hos Woolit

15% Rabatt på garn hos Woolit

Utforsk Woolit. Strikk til meg, strikk det selv eller strikk for andre! Woolit App. En plass for alle dine digitale oppskrifter, strikkeoppdrag og shopping!

Med FjellTid+ medlemskapet får du 15% rabatt på garn. Det samme gjelder ved bestilling av plagg på mål, da må man imidlertid oppgi til strikkeren sin at det skal kjøpes garn hos Woolit med rabattkoden. Selve strikkejobben får man ikke rabatt på, for de pengene går til strikkeren.

 

Woolit fungerer omtrent slik:

1) Post ditt oppdrag
Beskriv omtrent hva du ønsker deg gjennom vårt bestillingsløp. Er det en genser du allerede har mønsteret til, eller kanskje et skjerf du har ønsket deg lenge. Har du et bilde, og en viss idé om hva du tenker, finner vi en passende strikker til deg.

2) Kom i kontakt med en strikker
Prosjektet ditt blir lagt ut på våre oppdragssider, hvor vi har tilknyttet oss et stort knippe med erfarne strikkere. Straks en strikker melder interesse for ditt oppdag, blir du og strikkeren enige om pris, mål, garn, tidsfrist og andre detaljer. Deretter setter strikkingen i gang, og ditt mulige nye favorittplagg er et steg nærmere deg.

3) Ett favorittplagg rikere!
Straks plagget ditt er klart, og du er fornøyd, sendes det til deg i posten. Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at en bestilling ikke er bindende før det er inngått en konkret avtale mellom deg og strikkeren.

 

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Utstyr

Varri AS

20% Rabatt på friluftsutstyr hos Varri AS

Utstyr

Extra Optical

15% Rabatt på briller, solbriller og sportsbriller hos Extra Optical

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter