Woolit

15% Rabatt på garn hos Woolit

15% Rabatt på garn hos Woolit

Utforsk Woolit. Strikk til meg, strikk det selv eller strikk for andre! Woolit App. En plass for alle dine digitale oppskrifter, strikkeoppdrag og shopping!

Med FjellTid+ medlemskapet får du 15% rabatt på garn. Det samme gjelder ved bestilling av plagg på mål, da må man imidlertid oppgi til strikkeren sin at det skal kjøpes garn hos Woolit med rabattkoden. Selve strikkejobben får man ikke rabatt på, for de pengene går til strikkeren.

 

Woolit fungerer omtrent slik:

1) Post ditt oppdrag
Beskriv omtrent hva du ønsker deg gjennom vårt bestillingsløp. Er det en genser du allerede har mønsteret til, eller kanskje et skjerf du har ønsket deg lenge. Har du et bilde, og en viss idé om hva du tenker, finner vi en passende strikker til deg.

2) Kom i kontakt med en strikker
Prosjektet ditt blir lagt ut på våre oppdragssider, hvor vi har tilknyttet oss et stort knippe med erfarne strikkere. Straks en strikker melder interesse for ditt oppdag, blir du og strikkeren enige om pris, mål, garn, tidsfrist og andre detaljer. Deretter setter strikkingen i gang, og ditt mulige nye favorittplagg er et steg nærmere deg.

3) Ett favorittplagg rikere!
Straks plagget ditt er klart, og du er fornøyd, sendes det til deg i posten. Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at en bestilling ikke er bindende før det er inngått en konkret avtale mellom deg og strikkeren.

 

Medlemsfordel