Mad Goats

10% Rabatt på badstueopplevelser, hav- og elvekajakkturer og våttkortkurs

Badstueopplevelser, hav- og elvekajakkturer og våttkortkurs, kajakk- og stand up paddle board utleie i Oslo, Moss og Sjoa, Norge.

Mad Goats oppgave er å gi glede på vannet, enten det er å hoppe ut i Oslofjorden etter en varm badstue, eller å utforske Oslo-øyene og bystranden med kajakk eller stand up paddleboard – det oppnår samme resultat!

Vi lever og ånder yrket vårt og ønsker å dele vår lidenskap og glede med deg! Vi garanterer mange smil, og mye latter mens vi presser deg til å hoppe ut av komfortsonen (i trygge omgivelser).

 

Vi er kanskje mest kjent for vår guidede padletur ned Akerselva , tvers igjennom hjertet av Oslo.

Alle våre instruktører er sertifisert av Norges Padleforbund og har mange års erfaring med undervisning i padling og andre friluftsaktiviteter. Vi er stolte av høy kompetanse innen padlesport, utendørs ledelse og sikkerhet – i tillegg til å sørge for at du har en fantastisk tid med oss ​​ute på vannet!

 

Medlemsfordel

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter