Lille Herstrand

15% Rabatt på leie av Lille Herstrand og 15% rabatt på leie av aluminiumsbåt tilhørende bruket.

Lille Herstrand - et unikt og skjermet sted, i det fineste Helgeland kan tilby

En ferie i et område som er ukjent for de fleste, men har det aller meste å by på. Et område med ville fjell, lune viker, sandstrender, isbre, røft hav, trange sund, restauranter, kultur og masse historie.

 

Lille Herstrand er et eldorado for naturelskere. Med strender og en badstue med utsikt over nordlyset og midnattssolen, kan du nyte et unikt opphold hos oss. Vi inkluderer kajakker i leien og tilbyr båt til leie. Det finnes flere attraktive fiske- og dykkeplasser i nærheten. Innendørs kan du nyte det behagelige skiferstein-gulvet med gulvvarme og peisen i stuen. Fra fjelltoppene kan du se skjærgården, isbreen og helt til Lofoten. Besøk også grotten på øya og opplev den unike naturen hos oss!

Vår eiendom har private strender og omgivelser som passer perfekt for å slappe av og nyte stillheten, eller for å utforske naturen på fotturer langs bergene og myrene. Vårt moderne og luksuriøse hus har alt du trenger for å føle deg hjemme, med fem soverom, to hele bad og et halvt bad for å invitere med deg familie og venner på ferie. Vårt hus har store panorama-vinduer i stue og kjøkken, som gir deg muligheten til å nyte den spektakulære utsikten over havet fra komfortable omgivelser.

Priser:

• Høysesong 1. juni – 1.september: 3000 kr per døgn for opptil 4 personer, og 500 kr per ekstra person per døgn. Sengetøy og utvask koster 2000 kr.
• Lavsesong: 1800 kr per døgn for opptil 4 personer, og 500 kr per ekstra person per døgn. Sengetøy og utvask koster 2000 kr.

I omgivelsene finner du alt du trenger for å ha en aktiv ferie. Du kan utforske de mange øyene og skjærene i området med båt, eller ta en padletur langs kysten. Vi tilbyr leie av en Kaasbøll 760 HT, en ny og praktisk båt som er perfekt for lengre turer eller havfiske etter kveite. Et par kajakker og en gassgrill er inkludert i leien. Dessuten ligger det flere gode fiske- og dykkeplasser i umiddelbar nærhet.

 

NB: For å benytte deg av medlemsfordel må du sende en e-post til Lille Herstrand og legge fordelskode/rabattkode i emnefeltet.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter