Doite

25% Rabatt på klær og utstyr hos Doite

25% Rabatt på klær og utstyr hos Doite

I 1980 ble Doite etablert av 3 fjell-, og friluftsinteresserte som ikke fant telt, soveposer, ryggsekker og bekledning de var 100% fornøyd med. Resultatet ble Sør – Amerikas markedsleder og superbrand Doite – som betyr «Jeg gir deg» på Spansk.

Doite har som filosofi å utvikle særdeles brukervennlige produkter. Kravene til funksjonalitet, slitestyrke, bekvemmelighet, lav vekt og høy kvalitet har stort fokus.

Doite Outdoor er samlebetegnelsen for kvalitetsutstyret som Doite har utviklet for et røft møte med naturen. Telt, sekker og bagger, soveposer, madrasser og liggeunderlag, campingmøbler, servise og drikkeflasker, kokeapparater og feltkjøkken, lykter m.m.

Doite Heritage er vår kleskolleksjon. Turklærne er utviklet for å tåle et røft møte med naturen og alt vi lager har en iboende teknisk kvalitet og funksjonalitet. Vi produserer et stort utvalg i skiklær, softshell, windblock, 3in1, fleece, dunjakker, hansker, votter, luer m.m.

Medlemsfordel

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter