Tretopphytter Oslofjord

35% Rabatt på på ukedagene mandag, tirsdag og onsdag i perioden 18.10.2021 – 06.04.2022, med følgende unntak. Se beskrivelse!

Tretopphytter Oslofjord ligger på Nordre Vegge utenfor Horten i Vestfold. Hver tretopphytte ligger hundre meter over havet og åtte meter over bakkenivå, trygt forankret i furuer.
Tretopphyttene har unik utsikt over Oslofjorden og ligger idyllisk til i trekronene i gammel kulturskog med barlind og misteltein.
Tretopphytter Oslofjord er veldig lett å finne. De ligger i Horten kommune – en time fra Oslo sentrum, en time fra Skien. 10 minutter fra E 18, Kopstadkrysset.

 

35% Rabatt på ukedagene mandag, tirsdag og onsdag i perioden 15.10.2020 – 20.04.2021, med følgende unntak:

 

NB: Rabatten gleder ikke følgende dager:

 • 20.12.2021. – 02.01.2022
 • 21.02.2022 – 06.03.2022

 

Veiledning på bestilling med bruk av Rabattkode:

 1. Gå på hjemmesiden vår: https://tretopphytter-oslofjord.no
 2. Fra hovedsiden går du ned til kalenderen og velger den måneden du ønsker å bestille.
 3. Nedenfor vil kalender for hver enkelt hytte komme frem når du har valgt måned.
 4. Velg en av de 5 hyttene som har dato med hvit bakgrunn (de som er skravert med rødt er opptatte dager).
 5. Trykk 2 ganger på samme dato ved bestilling av 1 døgn.
 6. Trykk så på den grønne knappen som kommer frem under : Bestill -edet (navnet på den hytten du faktisk valgte)
 7. Trykk deretter Vis handlevogn
 8. På høyre side i det neste bildet vil du se litt ned på siden at du må legge inn rabattkoden under Skriv inn kupongkode og klikk så på Bruk kupongi boksen under koden. Husk å bruk store bokstaver og ikke noe mellomrom.
 9. Da vil du se at informasjonen øverst på siden har notert at du har benyttet rabattkupong. Så må du trykke på den grønne knappen Bestill litt lenger ned på siden.
 10. Da kommer du til siden for tilleggstjenester. Her velger du eventuelt renhold, frokost, kveldsmat eller sengetøy, hvis du ønsker å bestille tillegg, eller gå nederst til høyre og trykk på Bestill.
 11. Så legger du inn antall personer og adressen din og huker av boksen nederst til venstre Jeg samtykker …… (til venstre) og deretter Bekreft adresse (til høyre)
 12. Nå er du kommet til siste siden. Der må du trykke på den grønne boksen hvor det står Betal kr xxx,xx

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter