run4.no

20% Rabatt på hele nettbutikken som gjelder hele året, gjennom alle sesonger hos run4.no

Run4 - Steigen løpesokker og Goodr solbriller.

Torbjørn Winje Kvam sin interesse for løping har endt opp i kanskje Norges minste nettbutikk. Målet er å tilby få, men gode produkter som tar dine prestasjoner til nye høyder. Det sies at komfort kommer på 2.plass etter design. Jeg hadde aldri tenkt over hvilke sokker jeg brukte til løping før jeg kom over Steigen løpesokker i 2016. Det er jo sko som er viktig…..og ja! Sko er definitivt viktig, både for velbehag, mengde og helse. Hva skjedde når jeg tok på meg Steigensokker? For det første er de utrolig behagelige. Nesten som silke. Tynne og sitter godt rundt foten uten å stramme.

Sliter du med gnagsår? Det er det garantert slutt på nå! Får du gnagsår med Steigen løpesokker får du pengene tilbake.

Run4 tilbyr

  • Trenings-/løpesokker
  • Tri-Drakt
  • GOODR Løpebriller til all slags trening

Medlemsfordel

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter