Spidsbergseter Resort Rondane

15% Rabatt på hotellopphold med frokost eller hotellopphold med halvpensjon

Storslåtte omgivelser – rett utenfor hotellrommet

På Venabygdsfjellet, innfallsporten til Rondane nasjonalpark, ligger tradisjonsrike Spidsbergseter Resort Rondane. Familiedrevet gjennom generasjoner, med historie hengende igjen i veggene. Kjent for sin særegne og personlige atmosfære, bygget for å gi gjestene gode opplevelser og minner for livet.

 

Historien om Spidsbergseter startet i 1919. Da bygde Hans Spidsberg ny seter på Venabygdsfjellet, tilhørende Hageødegaarden i Venabygda. Setra ble liggende akkurat i overgangen mellom kulturlandskapet i setergrenda og det mektige høyfjellet som strekker seg inn i Rondanemassivet. Karen Spidsberg var den første som så mulighetene til å tjene noen kroner på fjellvandrerne som kom forbi og begynte med enkel servering og overnatting på det som da hette Spidsbergseter Fjellstue. Wenche og Kjartan Spidsberg tok etterhvert over driften og var vertskap i 40 år. Når de tok over driften var det 6 sengeplasser på setra, i dag kan vi ta imot rundt 250 gjester.
Sønnen Sindre tok over driften i januar 2015 sammen med sin samboer Elise, og de er nå 4. generasjon vertskap. Spidsbergseter har de siste år blitt et av de mest populære fjellhotellene i Norge.

Med medlemskap i FjellTid får du 15% rabatt på hotellopphold med frokost eller hotellopphold med halvpensjon uansett antall netter man bestiller!

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Medlemsfordel