Unike Hoteller

10% Rabatt på overnatting med frokost hos Unike Hoteller

10% Rabatt på overnatting med frokost hos Unike Hoteller

Unike hoteller ønsker å gjenskape den ærverdige hotellopplevelsen.

Hemmeligheten er å jobbe med hjertet og å gi det lille ekstra. Med forbilder som de ærverdige hotellene Savoy og Ritz bruker vi mye tid på å innhente inspirasjon. I våre mange studieturer til utlandet henter vi inn idéer til hvordan vi kan gjøre hotellene våre enda mer elegante og unike, slik at kunden får mest mulig ut av oppholdet. Å få lov til å forme dette, er helt fantastisk! Hotelldrømmen min har utviklet seg og vokst, og med meg har jeg et fantastisk team som gir alt og jobber med hjertet.

For å benytte rabattkoden må du ringe hotellet og oppgi denne.

NB: I høysesong og eksempelvis Dyrsku i Seljord og Arendalsuka vil det ikke være rabatterte priser.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter