Skadedyrbutikken

15% Rabatt på hele nettbutikken til Skadedyrbutikken.no

Skadedyrbutikken.no er Nordens største nettbutikk for salg av skadedyrprodukter!

Mygg og knott – er for mange meget irriterende og gjør hyggelige sommerkvelder til rene mareritt. SkadedyrButikken.no er drevet av autorisert skadedyrbekjempere som vet hva folk trenger. Meget rask levering og faglig god kompetanse.

Kvalitet og service er avgjørende! Skadedyrbutikken AS er opptatt av å gi kundene våre kvalitet til gode priser. Kvaliteten gjenspeiler seg også i våre rutiner, profesjonelle medarbeidere og ikke minst – i servicegraden.

Vi har satt oss ærgjerrige mål; vi skal ha fornøyde kunder! Vi lever av fornøyde kunder som anbefaler oss til andre. Det er derfor meget viktig for oss å få tilbakemeldinger, både på godt og vondt. Basert på dine tilbakemeldinger, endrer vi hele tiden måten å drive nettbutikk på.

Alt til det beste for deg som kunde. Vi setter også stor pris på alle hyggelige samtaler, e-poster og Facebook meldinger vi får fra fornøyde kunder. Men husk, ikke bare fortell det til oss, men del det også med andre.

Spar penger på Australias nr 1 mestselgende mygg og flåttmiddel. Ultraeffektivt beskyttende mot stikkende/bitende insekter

 

Klimaendringer er en av vår tids største utfordringer. Som selskap kan vi påvirke klimagassutslippene, og små grep kan gjøre en stor forskjell. Skadedyrbutikken.no bruker resirkulert emballasje på alle utsendelser og har fokus på miljøvennlige produkter.

 

 

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Utstyr

Skadedyrbutikken

Mygg og knott – er for mange meget irriterende og gjør hyggelige sommerkvelder til rene mareritt. SkadedyrButikken.no er drevet av autorisert skadedyrbekjempere som vet hva folk trenger. Meget rask levering og faglig god kompetanse.

Opplevelser

SeilBifrost

15% Rabatt på seilturer med SeilBifrost