Oslo Campingutleie

15% Rabatt hos Oslocampingutleie.no

Opplev norsk natur på en ny måte

Enten du vil på eventyr eller ha en romantisk weekend: Norge er fullt av spennende opplevelser!

Den beste utsikten.
Opplev det mest unike og futuristiske designet på markedet med Mink Campers. Med sin lekne, sporty og spektakulære vogn vil du garantert skille deg ut på veien. Og når natten faller på, kan du nyte en magisk stjernehimmel gjennom panoramataket.

Frihet til å reise.
Bakerst i campingvognen har du kjøkkenet som gir deg mulighet til å lage mat når og hvor du vil. Kjøkkenet har rikelig med oppbevaring, og et oppbevaringsrom med sluk som kan fungere som et kjøleskap.

Varmes opp når du vil
Laget for nordisk klima Med webasto varmesystem og god ventilering har vognen alle forutsetninger for å brukes både sommer som vinter.

Drevet av solen
Det tilpassede solcellepanelet vil lyse opp campingvognen og lade enhetene dine. I tillegg får Minken strøm direkte fra bilstøpselet.

Førerkort klasse B
Ikke behov for ekstra førerkort på grunn av minkens lave vekt (netto: 490 kg/brutto 750).

Tett på naturen
Etter en lang tur ute er det deilig å komme inn til kvalitet og komfort. Med mink Campers får du rommet med den beste utsikten. Nyt det fantastiske panoramataket, og slapp av i deilige senger.

Medlemsfordel

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter