Vøringfoss Hotel

10% Rabatt på overnatting hos Vøringfoss Hotel

Vøringfoss Hotel - Meir enn berre ein stad å overnatte

Vøringfoss Hotel ligg flott til i Eidfjord ved Hardangerfjorden. Hotellet er eit fullservice konferansehotell med moderne utstyr og fasilitetar for opp til 220 personar. Vi står på for å gi deg eit best mogleg opphold og hjelp deg gjerne med å planlegge aktivitetar og turar.

Vøringfoss Hotel har lange tradisjonar for godt vertskap og smakfulle opplevingar for både kropp og gane. Hotellet slik det framstår i dag vart bygd i 2001, men her har det vore hotelltradisjonar sidan 1889. Det nye hotellet er tufta på same tradisjonar som det opprinnelege, og ligg majestetisk til på bryggekanten i den vesle bygda Eidfjord, omkransa av spektakulære fjelltoppar og djup fjord. Dette gjer at vi trygt kan seie at vi byr på ein historisk og avbalansert atmosfære i naturlege omgjevnader. Resepsjon, restaurant og bar blei totalrenovert i mars 2017.

Velkommen til oss!

Medlemsfordel

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter