Nordnorsk Klatreskole

10% Rabatt på 3 fantastiske arrangementer hos Nordnorsk Klatreskole

10% Rabatt på 3 fantastiske arrangementer hos Nordnorsk Klatreskole

Tidlig på 70-tallet skjedde det en rekke alvorlige ulykker i fjellene i Lofoten. Dette førte til mange redningsaksjoner i svært krevende terreng. Og lokale klatrere var med å hjalp til. Nils Faarlund, med flere, ledet det første klatrekurset som ble avholdt i Lofoten sommeren 1972. Målet var å gi Svolvær Røde Kors sine medlemmer opplæring i både klatring og redningstekniske teknikker. En del av resultatet av kurset var skiftelsen av landets første alpine redningsgruppe: Svolvær alpine redningsgruppe.

Klatreskolen har idag stor aktivitet på vinteren, og til tross for navnet så arrangeres det også kurs og guiding på ski. Det arrangeres kurs innenfor ski og klatring med varighet fra en helg, en uke til 4 måneder. Klatreskolen og Klatrekaféen er utgangspunktet for fler toppturscamper og er et selvsagt utgangspunkt for tilreisende guider og grupper.

Vi gir deg med FjellTid+ medlemskap 10% Rabatt på følgende arrangementer:

Klatrekurs – full pakke (juni og august)
Disse kursene er svært populære og velprøvd. Korte anmarsjer til klatring i verdensklasse og fantastisk utsikt gjør uken til en uforglemmelig opplevelse. Gjennom tett oppfølging og kunnskapsrike instruktører blir du fort trygg i høyden. (Rabattkoden gjelder ikke på klatrekurs i juli)

 

NF Grunnkurs skred (Februar og mars)
På kurset vil du lære deg viktig kunnskap for å kunne ferdes trygt i vinterfjellet.

Kurset er for deg som ønsker å få mer grep om temaet snø og snøskred. Du vil lære som skredfarevurdering på tur. Kurset tar sikte på praktiske kunnskaper og metoder for å reduserer risikoen for å bli tatt av snøskred.

 

Topptursamling Lofoten (uke 12 & 15)
Opplev den ultimate toppturopplevelsen i hjertet av Lofoten!

Drømmer du om uforglemmelige eventyr på ski i en av verdens mest spektakulære naturområder? Da er denne samlingen for deg.

 

Skriv rabattkoden i mailen ved påmelding.

 

 

 

Medlemsfordel

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter