Nordnorsk Klatreskole

10% Rabatt på 3 fantastiske arrangementer hos Nordnorsk Klatreskole

10% Rabatt på 3 fantastiske arrangementer hos Nordnorsk Klatreskole

Tidlig på 70-tallet skjedde det en rekke alvorlige ulykker i fjellene i Lofoten. Dette førte til mange redningsaksjoner i svært krevende terreng. Og lokale klatrere var med å hjalp til. Nils Faarlund, med flere, ledet det første klatrekurset som ble avholdt i Lofoten sommeren 1972. Målet var å gi Svolvær Røde Kors sine medlemmer opplæring i både klatring og redningstekniske teknikker. En del av resultatet av kurset var skiftelsen av landets første alpine redningsgruppe: Svolvær alpine redningsgruppe.

Klatreskolen har idag stor aktivitet på vinteren, og til tross for navnet så arrangeres det også kurs og guiding på ski. Det arrangeres kurs innenfor ski og klatring med varighet fra en helg, en uke til 4 måneder. Klatreskolen og Klatrekaféen er utgangspunktet for fler toppturscamper og er et selvsagt utgangspunkt for tilreisende guider og grupper.

Vi gir deg med FjellTid+ medlemskap 10% Rabatt på følgende arrangementer:

Klatrekurs – full pakke (juni og august)
Disse kursene er svært populære og velprøvd. Korte anmarsjer til klatring i verdensklasse og fantastisk utsikt gjør uken til en uforglemmelig opplevelse. Gjennom tett oppfølging og kunnskapsrike instruktører blir du fort trygg i høyden. (Rabattkoden gjelder ikke på klatrekurs i juli)

 

NF Grunnkurs skred (Februar og mars)
På kurset vil du lære deg viktig kunnskap for å kunne ferdes trygt i vinterfjellet.

Kurset er for deg som ønsker å få mer grep om temaet snø og snøskred. Du vil lære som skredfarevurdering på tur. Kurset tar sikte på praktiske kunnskaper og metoder for å reduserer risikoen for å bli tatt av snøskred.

 

Topptursamling Lofoten (uke 12 & 15)
Opplev den ultimate toppturopplevelsen i hjertet av Lofoten!

Drømmer du om uforglemmelige eventyr på ski i en av verdens mest spektakulære naturområder? Da er denne samlingen for deg.

 

Skriv rabattkoden i mailen ved påmelding.

 

 

 

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Opplevelser

ANGR

15 % Rabatt på alle produktene til Angr