Velkommen til Åndalsnes hytteutleie

Bo i koselige tømmerhytter av god standard med det "Lille ekstra"

Få det "lille ekstra" når du ankommer

Våre koselige tømmerhytter holder god standard, er godt vedlikeholdt og inneholder det du trenger for et hyggelig opphold og overnatting i vakre Romsdalen. Hytta fungerer utmerket som base enten du er her for å oppleve den storslagne naturen et par dager, eller bare ønsker å hvile ut i flotte omgivelser på gjennomreise.

Ved foten av det mektige Setnes-fjellet (1232 m.o.h.) ligger gården Setnes med praktfull utsikt mot Romsdalsfjorden. Omkranset av noen av Norges vakreste tinder og fjell, har familien vår drevet gården her i nesten 300 år. I generasjoner var dyrehold og jordbruk det tilværelsen ble basert på. Sommerstid ble dyrene gjetet inn til setrene i dalen under Trollstigen, samtidig som folka jobbet hardt for å sikre gode avlinger med korn og grønnsaker.

 

Ved å oppgi rabattkoden i emnefeltet i e-post til andalsnes.hytteutleie@gmail.com får du det “lille ekstra” når du bestiller overnatting.

Medlemsfordel

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter