Flatmoen Natur

15% Rabatt på opplevelser med Flatmoen Natur

Flatmoen Natur - Et eventyr fra hesteryggen.

Drømmer du om å se nordlyset fra en slede trukket av en av våre trofaste fjordinger? Kanskje du vil utforske elver og nye utsikter fra hesteryggen?

Flatmoen Natur er et far-sønn selskap plassert idyllisk til på en gård like utenfor Alta by. Her har vi natur for enhver smak! Bli med på nordlysjakt i sleden og nyt ett nydelig tre retters måltid etterpå i gapahuken vår- beskytter fra vær og vind. Eller kanskje du kunne tenkt deg en ridetur langs elvekanten mens vi nyter mektig natur?

 

Foto: Frank Rune Isaksen, frikant.no.

Stikk innom gården vår i en landlig tilværelse og finn en opplevelse for deg!

Medlemsfordel

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter