Lyngen Experience

Få GRATIS tilgang til sauna hos Lyngen Experience

Velkommen til Lyngen Experience.

Vi er en total leverandør innen overnatting og opplevelser. Din Lyngen opplevelse starter her!

Lyngen Experience Lodge ligger helt for seg selv i fantastiske omgivelser. Ut mot fjorden og med uberørte fjell som bakgrunn får du den ideelle opplevelsen av norsk natur og det arktiske miljøet.

Hytta består av 9 dobbeltrom, totalt 18 senger, som har eget bad. I stuen har du flott utsikt over fjorden, hvor både båtliv og dyreliv dukker opp på utsiden av stuevinduet. En varm badstue og et utendørs boblebad kan også nytes i vårt Spa-område – og er du skikkelig tøff kan du bade i sjøen helt nede ved kysten.

 

Med medlemskap i FjellTid får du GRATIS tilgang på saunaen her!

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Utstyr

Chillout

20% Rabatt på ordinære varer i Reisebutikken Chillout på nett, i Oslo, Bergen og Moss

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter