Himmelhyttene

20% Rabatt på overnatting hos Himmelhyttene

HIMMELHYTTENE - EIN OPPLEVELSE I TRETOPPENE!

Tretopphytta ligg på Dyvikesåto i Stord kommune, mellom Bergen og Haugesund.

Ni meter over skogbotnen, mellom trekronene, kan du overnatte trygt og komfortabelt i ei av dei største tretopphyttene i Noreg!

På hytta ser ein naturen under seg frå ørna sitt perspektiv og er ein heldig kjem ørna veldig tett på når den svever majestetisk over trekronene ved hytta. Derfor har hytta fått namnet Ørnablikk.

Tretopphytta har ei flott utsikt over vestnorsk skogsvillmark, fjell, fjord og hav. Du vil oppleve nærkontakt med natur, fuglar og dyr.

Om natta kan ein nyte utsikt mot stjernehimmelen gjennom dei store takvindauga, ei storslagen oppleving som er absolutt å anbefale når det blir stille, og kvelden og natta senker seg over skogen.

 

 

 

 

For å bestille med FjellTid medlemsrabatt må du sende ein melding med ønsket dato merket med rabattkoden. Så sendes en faktura og bestilling legges inn.  Du må sende dato, navn, adresse, telefon og e-post.

Medlemsfordel

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter