Kajakkpadling.no

10% Rabatt på guidede kajakkturer med Kajakkpadling.no

Kajakkpadling.no drives av Tine Raisbæk, og jeg betrakter meg selv som en velintegrert danske. Etter 8 år i Telemark fant jeg kjærligheten i Kodal – og da ble det flytting til Vestfold.
Jeg har elsket kajakkpadling siden jeg prøvde det første gang på folkehøgskole i 1996, og har de siste 10 år holdt utallige kurs. Det er ikke mye som gir meg mer glede enn å se mine kursister knekke koden til ny padleteknikk- eller oppleve sin første velt på en trygg måte.
Her er det plass for alle og jeg kan stille med alt utstyr Med 16 ulike kajakker, kvalitetsutstyr og tørrdrakter så trenger ikke du annet enn lysten til å bli med.
Kajakkene ligger på henger – og jeg kommer gjerne til dere for å holde kurs eller ta en padletur. Primært har jeg dog aktiviteter i Vestfold og Telemark.

Bruk følgede rabattkode:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter