Kajakkpadling.no

10% Rabatt på guidede kajakkturer på 2-4 timer med Kajakkpadling.no

Kajakkpadling.no - Opplev padleglede hos oss!

Vil du teste kajakkpadling, ha en artig dag, komme rett til de lokale padleperler eller ha fler dager med ren padleglede?
Kajakkpadling.no tilbyr mer enn kurs! Vi gir unike opplevelser i kajakk på turer og arrangement og gjennom hele året. Det å komme seg på sjøen og være i ett med elementene er en opplevelse man sent vil glemme. Her finner du korte guidede turer, helgearrangement og har samarbeid med en rekke dyktige aktører rundt i landet.
Vi har en rekke kurs planlagt over store deler av Telemark og Vestfold. I tillegg kan vi tilby teknikkurs, rullekurs eller rett og slett skreddersøm etter dine ønsker – akkurat der du er.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Utstyr

run4.no

20% Rabatt på hele nettbutikken som gjelder hele året, gjennom alle sesonger hos run4.no

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter