Vertical Playground AS

15% Rabatt på løse ski, bindinger, brett og støvler. Og 20% rabatt på andre ordinære varer*

15% Rabatt på løse ski, bindinger, brett og støvler. Og 20% rabatt på andre ordinære varer*

Vi holder stolt til i Oppdal, fjellbygda som byr på trivelige folk og spennende natur.

Historien til VPG startet i en kjellerhybel rundt årtusenskifet, med tre ivrige gutter helt i slutten tenårene som ønsket å skafe seg sportsutstyr til eget bruk. De begynte å importere padle- og klatreutstyr fra Tsjekkia, og ryktet spredde seg. Snart forsynte de både fjellbygda og omegn med ski- og klatreutstyr. Kjelleren ble for liten, guttene ble menn og VPG ble butikk.

Betingelser: Aktiver rabattkoden ved å logge inn som kunde og aktivere den på Din side. Når rabattkoden er aktivert, ser du alle priser i nettbutikken vår ferdig rabattert 🙂
*Rabattkoden gjelder ikke på allerede nedsatte varer, Dynafit ski/støvel/binding, sykler, sykkelkomponenter, systemvegger, elektronikk, pakketilbud, outlet-varer, gavekort eller bøker. Gjelder ikke på merkevarene EVI, Nnormal, Van Deer eller Norrøna. Kan ikke kombineres med andre rabattkoder eller avtalekoder. Beste pris gjelder.

Øverste Foto: Paal Uglefisk Lund

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter