Vertical Playground AS

15% Rabatt i VPG (Vertical Playground) nettbutikk - Spesialbutikk for bratt frilufsliv!

VPG (Vertical Playground AS) er en spesialbutikk for bratt frilufsliv, med både butikk og nettbutikk.

Vi holder stolt til i Oppdal, fjellbygda som byr på trivelige folk og spennende natur.

Historien til VPG startet i en kjellerhybel rundt årtusenskifet, med tre ivrige gutter helt i slutten tenårene som ønsket å skafe seg sportsutstyr til eget bruk. De begynte å importere padle- og klatreutstyr fra Tsjekkia, og ryktet spredde seg. Snart forsynte de både fjellbygda og omegn med ski- og klatreutstyr. Kjelleren ble for liten, guttene ble menn og VPG ble butikk.

Betingelser: Aktiver rabattkoden ved å logge inn som kunde og aktivere den på Din side. Når rabattkoden er aktivert, ser du alle priser i nettbutikken vår ferdig rabattert 🙂
Rabattkoden gjelder ikke på allerede nedsatte varer, pakketilbud, elektronikk, sykler, sykkelkomponenter, bøker, kajakker eller systemvegger.
Øverste Foto: Paal Uglefisk Lund

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Utstyr

Vaking

Vaking er stolt hovedleverandør av kvalitetskikkertene fra tyske Bresser og amerikanske Alpen Optics. Bresser har kikkerter med ekstremt god kvalitet og de har et sylskarp bilde som kan måle seg med kikkerter til en langt høyere pris.

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter