Hardangerfjord Hotel

10% Rabatt på overnatting hos Hardangerfjord Hotel

Hardangerfjord Hotel - For deg som er glad i vakker natur, nydelig kortreist mat og sterke naturopplevelser.

Hardangerfjord Hotel ligg flott til i Øystese ved Hardangerfjorden med utsikt mot Folgefonna. Hotellet er eit fullservice konferansehotell med moderne utstyr og fasilitetar for opp til 200 personar. Vi står på for å gi deg eit best mogleg opphold og hjelp deg gjerne med å planlegge aktivitetar og turar.

Hardangerfjord Hotel har lange tradisjoner for godt vertskap og smakfulle opplevelser for både kropp og gane. Vi er så heldige å ha det beste av norsk natur rett utenfor døren, noe som gjør at vi kan tilby en fantastisk hotellopplevelse du sjeldent finner andre steder. Etter et lite opphold og en total renovering, står hotellet i 2020 klart til å tilby overnatting, spennende smaksopplevelser og fengende aktivitetstilbud for nye gjester.

Medlemsfordel

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter