Sommertur over Besseggen 28.jun-1.jul - FjellTid.no
Laster Turer

Sommertur over Besseggen 28.jun-1.jul

Opplev ikoniske Besseggen og Bukkelægeret fra 28.-30.juni til 1.juli sammen med FjellTid. Er du uerfaren i fjellet og har lyst til å få mere erfaring både med telt og med fjellvandring. Eller kanskje du bare har lyst til å gå Besseggen ifra Gjendesheim og imot Memurubu? Da er dette turen for deg!

Pris: 4550kr

28 juni -

1 juli, 2019

Opplev ikoniske Besseggen og Bukkelægeret fra 28.-30.juni til 1.juli sammen med FjellTid. Er du uerfaren i fjellet og har lyst til å få mere erfaring både med telt og med fjellvandring. Eller kanskje du bare har lyst til å gå Besseggen ifra Gjendesheim og imot Memurubu? Da er dette turen for deg!

Fredag 28.juni

Vi ankommer Fredag 28. Juni til Maurvangen. Her slår vi leir, setter opp teltet. Deretter blir det tid til å bli kjent og felles hygge og middag. Det legges opp til at alle lager middag hver for seg denne dagen. Men vi forsøker å spise sammen så godt det lar seg gjøre.

Turleder Camilla holder felles informasjonsmøte kl 20.00
Det er mulighet for dusj, kjøkken på Campingen.

Før vi legger oss fordeler vi utstyr i dagstur- og reise-sekk som kan sendes med Gjendebåtene. Dette koster 60 pr sek. Vi ordner dette før tur start lørdag morgen.


 

Lørdag 29.juni
Besseggen: 13 km (fra 984 moh – 1743 moh) Estimert gange fra 8-10 t

Kl 06:00 slår vi sammen telt og pakker sekk slik at leir er slått sammen og alt er klart for avreise til Gjendebåtene. Sekkene settes på brygga og vi spiser medbrakt frokost i vannkanten.

Kl 09:00 er det avmarsj Gjendesheim – Memurubu via Besseggen estimert gå tid 8 timer. Ved ankomst på Memurubu henter vi sekkene våre og setter opp leir. Deretter går vi inn på Memurubu for en bedre middag og noe godt å drikke før vi går ut til leiren for å fortsette samtalen under åpen himmel i sommernatta om været tillater.

Turleder Nina gir tips og råd rundt det å være på tur i sommer fjellet med telt for de som ønsker dette.

 

Dersom det er forsvarlig legger vi opp til bål i vannkanten. FjellTid fått tildelt et eget område for teltene.


 

Søndag 30.juni
Bukkelægeret 10 km (fra 948 moh-1484 moh) Estimert gå tid 6-7 t.

Vi pakker sekker og leir før vi sender utstyr med båten – tags kjøpes på Memurubu koster 60 kr på sekk.  Vi spiser frokost og lager niste inne på Memurubu. Før vi starter på turen til Gjendebu. Denne turen er satt ti 6-7 timers gange.

Vel fremme tilbringer vi siste natt i seng på Gjendebu. Her spiser vi middag og nyter kvelden i historiske omgivelser.


 

Mandag 01.juli

Vi spiser frokost på Gjendebu, pakker stor-sekken, før vi tusler ned til brygga hvor vi tar båten tilbake til bilene ved Gjendesheim.
Denne båtturen bør bestilles online i forkant av tur start 28.06.2019  via Gjendebåtene.no snarest mulig, Slik at du sikrer deg en plass på båten.

Vel tilbake på parkeringsplassen, er der mulighet for å ta en felles tur og lunsj til Lom`s fantastiske bakeri, eller en liten titt innom SMAK. Det er også en liten zipline rett i nærheten, om noen trenger litt adrenalin.

 

Reisen opp: 
Bil : Det går bilvei helt frem og det er parkering ved hytta. Man kjører via Otta eller Sjoa, Randsverk og videre til Mauvangen, eller via Fagernes/Beitostølen over Valdresflya og til Maurvangen. Vi oppfordrer til samkjøring og hjelper til med koordinering av dette. Følg med i turgruppene på FjellTid.

Buss : Norway Bussekspress stopper ved Gjendesheim

Kommer..

Pris: 4550kr
Norge
Påmeldingsfrist:
27.06.2019
Antall plasser:
30
Antall dager:
4
Turtype:
Fottur
Vanskelighetsgrad:
middels

MELD INTERESSE FOR LIGNENDE TURER

Passet ikke datoen denne gangen, eller trenger du litt mer betenkningstid før du hiver deg med? Meld deg på vårt nyhetsbrev så holder vi deg oppdatert om kommende turer.

Ansvarsfraskrivelse

Merk at deltakelse skjer på eget ansvar. FjellTid AS, som eier FjellTid, har ikke noe ansvar for eventuelle skader eller tap som måtte oppstå som følge av at du valgte å delta på dette arrangementet. FjellTid AS oppfordrer alle deltakerne til å tegne relevante forsikringer før deltakelse på arrangementet. Aktivitetene under arrangementet kan avvike fra programmet på grunn av værforhold. Påmeldingen er bindende. Bestilte billetter refunderes ikke etter 30 dager før arrangementstart. Dersom det foreligger tungtveiende grunner, f. eks. sykdom, skade, dødsfall i nær relasjon etc. kontakt ditt forsikringsselskap. Dette er ikke inkludert:

- Middag på Fredag ved Maurvangen

- Båttransport Lørdag/Søndag/Mandag - Mer info finner du her. (www.gjende.no)

- Biltransport

- Parkering

- Lunsj i Lom Søndag

Billetter

19 tilgjengelig
SOMMERTUR TIL BESSEGGEN OG BUKKELÆGRET4.550,00 kr inkl. MVATurledere, 2 Overnattinger i eget telt, 1 Overnatting på DNT hytte, 2 Middager, 3 Frokost og lunsj.

Vennligst fyll inn alle de obligatoriske feltene

Detaljer

Start:
28.juni
Slutt:
1.juli
Pris:
4550kr
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
, , , , , , ,

Arrangør

FjellTid AS
Epost:
post@fjelltid.no
Hjemmeside:
www.fjelltid.no
Påmeldingsfrist:
27.06.2019
Antall plasser:
30
Antall dager:
4
Turtype:
Fottur
Vanskelighetsgrad:
middels

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter

×