Hva er FjellTid?

Nye turvennner: 
Treff tusenvis av turvenner som alltid vil på tur, uavhengig av hvem du er.
Gjennom et åpent og inkluderende turnettverk er det enkelt å finne likesinnede, som deler dine tur-og aktivitetsinteresser. På FjellTid har vi i årevis samlet turer, turgleder, mestring og koblet dette sammen igjennom nye turvennskap.

Ditt eget turnettverk: 
Bli delaktig og engasjert i et inspirerende og inkluderende turnettverk. Ta del i et levende og ekte tursamfunn der turøyblikkene, turgledene og turperlene løftes frem. Finn dine turdrømmer og realiser dem gjennom medlemsgenert innhold og erfaringer.

Turtips og erfaringer:
FjellTid bruker mye tid på å velge ut nye turperler for å
skape uforglemmelige opplevelser. På FjellTid finner du medlemsgenert innhold mer turtips og erfaringer slik at du kan nyte naturen slik den er.

Bli med på organiserte FjellTid-turer: 
På FjellTid-turer skal du følge deg privilegert, inkludert og ivaretatt allerede før avreise. Om du kommer alene eller sammen
med noen du kjenner, sørger vi alltid for at du skal trives best mulig.
Opplev FjellTid-stemningen – en hyggelig atmosfære der du alltid blir sett og tatt på alvor!

Rå rabatter hos våre samarbeidspartnere og på FjellTidturer (FjellTid+ medlemskap): 
Vi samlet våre beste og hyggeligste samarbeidspartnere slik at du skal få den beste starten på turen. Du får også egne priser på FjellTids egne turer.

Ta del i alle fordeler og tilbud med et FjellTid+ medlemskap.

Når du kjøper et FjellTid+ medlemskap får du automatisk medlemsfordeler inkludert i ditt medlemskap. Medlemsfordelene gir deg gode tilbud på FjellTids turer og arrangementer samt mange gode tilbud og fordeler hos våre mange samarbeidspartnere. Ta en titt på medlemsfordelene å se hva du faktisk får og hvilke muligheter som åpner seg for deg som har FjellTid+ medlemskapet. Alle samarbeidspartnere er nøye plukket ut for å gi deg gode opplevelser og muligheten til å spare tid og penger når du skal planlegge og gjennomføre din neste tur.

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter