Hva er FjellTid?

Felleskapet
Bli delaktig og engasjert i et inspirerende og inkluderende turnettverk. Ta del i et ekte og levende turnettverk der turøyblikkene, turgledene og turperlene løftes frem. Finn og realiser dine turdrømmer med god hjelp av andre FjellTideres inspirerende innhold, erfaringer og fellesskap.

Turvennner
Treff tusenvis av nye turvenner som alltid vil på tur, uavhengig av hvem du er og hvilket nivå har. Gjennom et åpent og inkluderende turnettverk er det enkelt å finne likesinnede, som deler dine tur-og aktivitetsinteresser. På FjellTid har vi i årevis samlet inspirasjon, turer og turgleder for å skape turmagi igjennom turvennskap og mestring.

Turtips og erfaringer
På FjellTid finner du medlemsgenert innhold som turtips, inspirasjon og erfaringer slik at du kan nyte naturen slik den er. Du kan også dele dine egne turtips, erfaringer og ikke minst inspirasjon med andre FjellTidere.

Bli med på organiserte FjellTid-turer
På FjellTid-turer skal du følge deg privilegert, inkludert og ivaretatt allerede før avreise. Om du kommer alene eller sammen med noen du kjenner, sørger vi alltid for at du skal trives best mulig. Opplev FjellTid-stemningen – en hyggelig atmosfære der du alltid blir sett og tatt på alvor!

Få mer med FjellTid+ medlemskap.

Få full tilgang
Som FjellTid+ medlem har du full tilgang til alle funksjoner og alt innhold på hele FjellTid uten begrensninger.

Få råe rabatter og fordeler
Når du er FjellTid+ medlemskap har du automatisk medlemsfordeler inkludert i ditt medlemskap. Vi samlet våre beste og hyggeligste samarbeidspartnere slik at du skal få det beste utgangspunktet som mulig for dine turer og aktiviteter. Medlemsfordelene gir deg gode tilbud på FjellTids turer og arrangementer samt råe rabatter og fordeler hos våre samarbeidspartnere. Ta en titt på medlemsfordelene å se hva du får og hvilke muligheter som åpner seg for deg som er FjellTid+ medlem. Alle samarbeidspartnere er nøye plukket ut for å gi deg gode opplevelser og muligheten til å spare tid og penger når du skal planlegge og gjennomføre din neste tur eller aktivitet. Du skal få mer tid og penger til å gjøre enda mer av det du elsker mest!