Hva? Ingen emneknagger?
Husk å slenge på emneknagger på dine innlegg. :)

Ukens FjellTider gjør oss bedre kjent med medlemmer, ambassadører og ansatte. Ukens FjellTider er Gry-Helen Tomren og vi får svar på hva hun hadde gjort dersom hun fikk ansvaret for Fjelltid.no i en dag!

Fortell kort om deg selv

Jeg er 48 år og bor i Eidsvoll. Jeg er skilt og har 3 barn på 14, 16 og 18 år. Til daglig jobber jeg som butikkleder for Tanum på Oslo Lufthavn. Det er 5 butikker 2 lager, og jeg har ansvar for ca 80 ansatte. Stortrives med det! I tillegg har jeg jobbet som statist i 2 år. Med tv, film, reklame. Dette er en morsom hobby hvor jeg får være kreativ. Jeg liker også å skrive. Akkurat nå blogger jeg om «midtlivskrisa» og drømmen er å skrive en bok. Jeg har masse energi og liker å være i aktivitet. I mange år har «tidsklemma» vært gjeldene. Jobb og familie, oppfølging av barn har tatt det meste av tiden. Nå opplever jeg at ungene er blitt store og «selvgående» og endelig er det mer tid til fysisk aktivitet. Jeg elsker å være ute! Som person er jeg utadvendt og sosial. Elsker å treffe nye mennesker og er nok kanskje litt over gjennomsnittet nysgjerrig av natur. Kan bruke en hel dag på kafe med en god venninne men trives også godt i eget selskap. Kan godt finne på å dra på hyttetur eller kino alene.

 

Ditt beste turtips?

Jeg er et B-menneske, men mitt beste turtips er å sette på vekkeklokken og komme seg ut tidlig på morgen. Gå en skitur opp til fjelltoppen i soloppgang. Det er en fantastisk opplevelse! (Har skrevet en artikkel om det på FjellTid)
Vil også slå et slag for hengekøya! Så utrolig lettvint å ha med seg. Man kan slå leir over alt. Ta med deg hengekøya til Langøyene i Oslofjorden. Det er ca 20 minutter med ferje fra Rådhuset. Det er kortreist ferie!

 

Hva er dine tre beste egenskaper?

Jeg mener at min aller beste egenskap som menneske er at jeg har ytterst få fordommer. Jeg er raus, åpen og nysgjerrig på alle mennesker og kulturer. Bryr meg ikke om hvor man kommer fra eller hvilken religion man har.
Jeg har få bekymringer. Tenker at enten går det bra eller så går det over.
Uredd. Kaster meg ut i nye og spennende ting.

 

Favoritt turminne fra barndommen?

Hytteturer på familiehytta til besteforeldrene mine på Kvitfjell. Vinter- og påskeferie med flere generasjoner og lange skiturer. Pølser på bål. Og lærte å danse swing av pappa og bestefar om kvelden. Vi spilte kort og plater på en gammel platespiller. Det er gode minner.

 

Hvor går drømmeturen din?

Drømmeturen går til India og Myanmar. Jeg hadde bestilt tur til India for 1,5 år siden, men måtte kansellere på grunn av skole. Veldig lei meg for det. Men, det kommer nye muligheter. Til sommeren har jeg bestemt meg for å holde meg hjemme og bruke ferien til å gå i den norske fjellheimen. Det er også en drøm!
Åh – forresten. Jeg har enda en drømmetur, haha. Kitekurs i Dakhla, Marokko. (Ja, som du ser, litt ustrukturert. Klarer ikke å velge bare en drømmetur, haha)

 

Hva er ditt beste Fjelltid-minne?

Jeg er ganske ny på Fjelltid. Men, jeg er superfornøyd med å ha funnet dette nettverket. Jeg koser meg veldig med å se hva andre legger ut av bilder og turer. Det inspirerer stort. Nå har jeg bare lyst til å være ute på tur. Var med Fjelltid til Danebu sist helg og det var en fantastisk tur! Jeg ble tatt imot som en gammel venn og følte meg så inkludert og velkommen fra morgen til kveld. Flott program. Flotte ledere og fantastiske folk. Gleder meg til neste tur!

 

Hvis du var administrator for Fjelltid en dag, hva ville du gjort?

Jeg ville oppfordret alle medlemmer til å spre budskapet om at Fjelltid finnes! Be dem dele i alle kanaler. Det er et fantastisk tilbud som flere må få kjennskap til.

 

Hvor går neste tur?

Neste planlagte tur, går til Haugastøl siste helgen i februar. Da skal jeg på kite-kurs med Fluid. Dette ble bestilt før jeg ble kjent med FjellTid Ellers blir det skiturer i nærmiljøet denne måneden. Bare vi får nok snø

 

Lyst til å lese mer fra Gry? Da kan du sjekke ut bloggen hennes!

Om artikkelforfatteren:

Picture of FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden