Ønsker du å bli en bedre løper det kommende året? Bli med på Tjømejoggen! Tjømejoggen er et lavterskel mosjonsløp som passer alle som har et ønske om å utfordre seg selv og komme i bedre form.

 

Vi er i gang med et nytt år og som mange andre har jeg et ønske om å komme i bedre form og få inn mer fysisk aktivitet i hverdagen. Hvis jeg skal klare dette er jeg avhengig av å utfordre meg selv og møte andre mennesker på veien, vi kommer lettere i form sammen! Tjømejoggen er et supert tilbud som passer for alle uansett form og alder.

 

Tjømejoggen arrangeres fem ganger gjennom vinterhalvåret og som dere nok har forstått er dette mosjonsløpet på Tjøme i Vestfold;)  Det kommende løpet er allerede på søndag og dette kan du lese mer om på Tjøme Løpeklubb sine nettsider. Hvis dette kommer for brått på er det nye muligheter i februar.

 

 

Bilde: Rune Marthinsen

 

 

Start og mål er rett ved Lindhøy skole på starten av sykkelstien mot Verdens ende, det er derfor gode muligheter for parkering i nærheten av start.

 

 

Rune Marthinsen

 

 

Påmeldingsavgiften er på kun 30kr og man kan velge mellom 2,5km, 5km og 10km. Det er valgfritt om man vil løpe på tid. Det er også et eget løp for barn, så dette passer for hele familien! Hvis dette høres ut som en morsom utfordring og en god start på det nye året, meld deg på Tjømejoggen her! 

 

 

Håper å se flere fjelltidere på start 🙂

 

 

 

Om artikkelforfatteren:

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter