Vått og guffent kan vell oppsummere helgens tur til Sogn. Til tross for at værmeldingen slo feil ut og det regnet så og si konstant hadde vi tarp og pledd og godt selskap i vår egen Ailo og bestekompisen Storm.

Må innrømme at jeg har overnattet på mer delikate plasser før, men hver tur må ikke overgå den forrige. Planen var egentlig å komme seg til Østlandet da det var meldt finere vær der, men jeg gadd ikke å bytte tilbake til vinterdekk for å krysse fjellet.

 

Av personlige grunner liker jeg ikke å nevne hvor mine “uheldige” valg av teltplasser er. Merk at jeg ikke forsøpler eller ødelegger vegetasjon og alltid holder minimum 200 meters-grensen. Da vil jeg heller anbefale de fine teltplassene jeg har funnet. Men som i helgens tilfelle der vi kom sent frem til en ukjent plass og måtte starte kvelden med å lete etter teltplass, falt valget på det første og beste ikke langt fra bilen ved en skogsvei. Noe som er imot mine prinsipper. Jeg vil helst pakke sekken, gå ute i terrenget på jakt etter den “perfekte” teltplassen, vekk fra støy. Du vet, den med utsikt fra fjell eller helt ved vannkanten. Ja, klisje-plassen som tar seg så bra ut på Instagram… Siden det var snø på 400 meter, vind og regn så gikk det ikke denne gangen, men turen var absolutt ikke bortkastet! Bikkjene sprang og lekte, vi satt i sovepose under tarpen og koste oss med mat og bok til lyden av en liten bekk.

 

Jeg kan fortelle at vi var en plass i Sogn. Og for en plass! Jeg holder selv til på Voss som er omringet av fjell og natur, men Sogn har disse fjellene som stuper ned i fjorden. Jeg skal definitivt tilbake, men da skal jeg opp på fjellet!

 

Storm til venstre, Ailo til høyre

 

Ailo er vårt sjarmtroll på halvannet år og ja, han vet han er ett sjarmtroll og han vet å utnytte det i form av kos. Han er svensk og har vært familie siden han var valp og er den beste turkameraten en kan få. Storm er bare noen måneder yngre og elsker å leke katt og mus med Ailo. Kunne fortalt mye om isbjørnen vår, men det får bli ett eget innlegg. En gang. Kanskje. Joda 🙂

 

Nå pakkes det for to uker offshore og jeg kommer akkurat tidsnok hjem til Ekstremsportveko! Snakkes plutselig.

 

Besøk gjerne min blogg her!

 

 

Om artikkelforfatteren:

Espen

Espen

Tidligere sofasliter med dårlige uvaner. Nå, profesjonell drømmer på heltid med turnusjobb, samboer og hund. Jevnt over glad i nye utfordringer og muligheter. Foretrekker heller sovepose og lyng fremfor sofa og TV.

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter