Romler det i magen? - Her er 3 enkle trinn for å gjøre bålkosen ekstra snadder:


1) Ta en mozzarella 🧀 og del passe store “pinner”


2) Rull hver “pinne” i ønsket spekeskinke 🥓


3) Stikkes på en grillpinne og varmes lett i bålet ♨️



Et voila 👏😋

Om skribenten:

Picture of Tomas

Tomas

Hei! Jeg heter Tomas Eskeland og er en av grunnleggerne av FjellTid.no, Norges største sosiale turnettverk. Sammen skaper vi et unikt fellesskap for friluftsentusiaster, der vi deler turglede, bygger vennskap og inspirerer hverandre til nye eventyr. Lag en inspirerende FjellTid-profil, bli med i grupper, og delta aktivt – det er her magien skjer! Har du spørsmål, tilbakemeldinger, eller bare ønsker en hyggelig fjellprat? Ikke nøl med å ta kontakt. Jeg setter stor pris på å høre fra deg og gleder meg til å bli bedre kjent! 🌄

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Bli Med På Dugnaden!

FjellTid fraråder i samsvar med helsemyndighetenes anbefalinger å ta lengre turer og sette i gang ekspedisjoner. Utsett toppturen, hytte til hytte turen

Gråværsdag på fjellet

Det er blitt 10.august og jeg har langfri. Familien min har fortsatt ferie og er på sin 3.uke på vår hytte på