Min store kjærlighet for naturen og friluftslivet har vokst og utviklet seg lynraskt i løpet av få år. Jeg bor sammen med en jakt- og friluftsinteressert kar og en Boxergutt på 5 år.

Jeg er Silje, en 28 år gammel bergenser. Jeg har alltid trivdes utendørs, både på sjøen, hesteryggen og i skogen, men det var først for noen år siden jeg oppdaget gledene ved teltlivet. Jeg har alltid vært veldig mørkredd, og har derfor alltid vært avhengig av å få med meg andre på tur. Dette har ikke alltid vært så lett siden jeg er den eneste i venneflokken som liker å sove utendørs. Gleden var derfor stor når jeg endelig traff en som er like glad i friluftsliv som jeg er, og det har blitt mange turer og netter utendørs etter vi traff hverandre.


Jeg har i mange år slitt med overvekt, og var for litt over et år siden 94(!) kg! Men etter hvert som turene ble lenger, og mer krevende, vokste motivasjonen for å gjøre noe med vekten. Nå er jeg 20 kg lettere, og vonde knær og hofter overskygger ikke lenger naturopplevelsene.Interessen for friluftsliv har inspirert meg til å utfordre meg selv på mange områder. Jeg er som sagt veldig mørkredd, og jeg har i tillegg høydeskrekk og er heller ikke så høy i hatten på sjø og vann. Dette året har vært fylt av utfordringer og mestring, med kanopadling på Rogen og turer til Høgronden og Preikestolen. Nå vil jeg utfordre meg selv enda litt mer, så på nyåret skal jeg på klatrekurs! Jeg har også bestemt meg for å prøve å nå et mål med 100 netter tilbragt utendørs i hengekøye, telt og under åpen himmel, både med og uten samboer og hund. Hovedfokuset blir å utnytte nærområdet, men noen langturer blir det nok når våren kommer.


Jeg vil gjerne dele mine opplevelser med dere, og kommer til å skrive om turer, dele bilder, tips og erfaringer og jeg håper at jeg på denne måten kan inspirere flere til å komme seg ut på tur og utfordre seg selv!


“If you can dream it, you can do it” – Walt Disney


Sjekk gjerne ut bloggen min for flere bilder. / Silje 🙂

Om artikkelforfatteren:

Silje

Silje

Jeg er Silje, en 32 år gammel bergenser som er over gjennomsnittet glad i friluftsliv. Instagram: @siljeagdestein Blogg: https://www.siljeagdestein.no

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter