Høsten i Rondane er magisk, med sine flotte farger. Denne overgangstiden hvor dagene veksler mellom strålende høstsol og lett nysnø på toppene. Disse skiftene gjør at en dag på tur i høstfjellet fylles med flotte kontraster. Les hva våre fantastiske turledere på høstsamling ved porten av Rondane 12.-15.oktober har å si:

“Husker enda go’følelsen da jeg kjørte oppover alene til Smuksjøseter en torsdag ifjor høst. Spent og forventingsfull! Det var virkelig verdt å investere i litt “Me-time” og leve i en deilig, liten fjellboble en langhelg. Fikk masse påfyll, utvikling og gode minner..” forteller Hege som var med på høstsamlingen i fjor.

Sammen med et drømmelag av inkluderende, kunnskapsrike og herlige turledere gleder de seg til å treffe deg på Smuksjøseter 12.-15.oktober.

Tore er en av de heldige turlederne som gleder seg til å ta i mot deg og bidra til at også du får noen nye, gode minner i sekken, og legger til: “På FjellTid-turer skapes gode minner for livet. Det å dele naturopplevelser sammen med nye og gamle venner, gjør at opplevelsene føles enda sterkere. Når du minst venter det oppstår de mest magiske øyeblikk, som gjør at du alltid lengter tilbake til fjellet og de menneskene som bidrar til at slike øyeblikk oppstår. På Smuksjøseter skal vi jakte nye og minnerike øyeblikk.”

Hvordan er en typisk dag på Høstsamlingen med FjellTid?

Turleder Arild anbefaler deg på det sterkeste å bli med på denne turen og forklarer: “Dagen starter med en smakfull fjellfrokost sammen med hyggelige turvenner. Så går vi ut i det kjølige høstværet, og dagens turer starter. På turene blir du utrolig godt kjent med nye turvenner, kanskje det er starten på et turvennskap livet ut? “Efter-turen” blir avsluttet med bålkos og gode historier. Så hopper de som vil uti badestampen og tiner opp ømme muskler. Nydusja, ren og pen inntar vi middagsbodet og har en kjempemiddag med den velkjente FjellTid-stemningen.”

Hvor mye skal vi være ute, og hvor går turene?

“På Høstsamlingen settes det opp flere turer hver dag. På alle våre turer har vi alltid med oss 5 turledere per 5.deltaker. Det gjør at vi kan tilby ulike turer utifra hva slags form du er i. En typisk tur for deg som ønsker litt tempo og lengde er topptur på ca 13-20 km. Har du lyst å heller nyte den vakre naturen her oppe, settes det opp roligere turer på mellom 7-10 km,” forklarer tur og aktivtetsansvarlig i FjellTid, Camilla.

Hun arrangerer en rekke turer for FjellTid og gleder seg til å treffe deg på Høstsamling ved porten av Rondane 12.-15.oktober!

Og legger til;  “Vi har mange alternativer til turer, som destinasjon: Formokampen, Baksidevassberget, Merra- slettin, Per Gynt-hytta, Klubben, Høvringen og andre nærliggende utsyn og destinasjoner. Jeg kan ikke si deg nøyaktig idag, men at turen blir flott og med utsikt og utsyn over viddene kan jeg love deg!”

Fra Trøndelag kommer vår turleder Jon Inge. Også han oppdaget hvor rikt og flott det sosiale miljøet var på FjellTid sine turer. “Utsikten er upåklagelig, men været kan være lunefull. Derfor er der bare å ta med seg det man vil ettersom bilen er med helt fram til hytta. Gode sko, varme klær og en god sekk med matpakke, så kommer man langt. Turene har fine og gode stier, og det er et lettgått terreng for alle. Etter turene skal det bli godt med både badstue og badestamp, og selvfølgelig fantastiske middager”

Karina fra den idylliske øya på Bømlo, har selv deltatt på en rekke FjellTid-turer både som deltaker og turleder. Sammen med hunden Balder, er også hun opptatt av å ta vare på deg på Høstsamlingen: “Eg bryr meg veldig om andres ve og vel, og vil bare at alle skal ha da bra!”

Høstsamling ved porten av Rondane 12.-15.oktober er naturligvis din firbeinte bestevenn velkommen til å bli med. Med egne hunderom på Smuksjøseter ligger alt til rette for at også du kan delta!

Smuksjøseter Fjellstue ligger vakkert til inne i fjellheimen, omkranset av Rondanes storslåtte fjellområdet. Fjellstua ligger på 1130 moh. med Rondane nasjonalpark som nærmeste nabo. Smuksjøseter var opprinnelig en seter. Nå er stedet har blitt drevet som fjellstue i to generasjoner. Sammen med vårt fantastiske vertskap på Smuksjøseter Fjellstue gleder vi oss masse til å treffe deg på Høstsamling ved porten av Rondane 12.-15.oktober! Kommer du?

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter