11.-13.august tok 19 FjellTidere turen til Snøheim med Snøhetta som det store turmålet.

Annonse:

Turen startet fredag med buss fra Hjerkinn til Snøheim. Her valgte de fleste av oss å ligge i telt og vi fant oss en nydelig plass for teltcamp 200 meter fra Snøheim. Selv i nesten 1500 meters høyde og i august måned kan telt absolutt anbefales for overnatting.
Teltcampen vi hadde er ikke den største, men stor nok for 10-11 telt.Lørdag ble den store turdagen med planlagt tur til Snøhetta. Vi valgte den korteste ruten opp på Snøhetta og selv i litt snøvær underveis kom 13 av våre deltakere seg opp til toppen. Men det er ingen skam å snu underveis, så vi takker alle våre deltakere for en fin fottur denne helgen.Søndag fikk vi også oppleve Dovrefjell bade i sollys fra nesten skyfri himmel og vi fikk se hvor utrolig vakkert dette fjellområdet kan være. Mange av oss fikk oppleve moskus på vei ned igjen med bussen til hyl og stormende jubel… Moskus er og blir et eksotisk dyr her oppe mange ønsker å oppleve!Kort fortalt en perfekt helg, fine naturopplevelser i skiftende vær og ellers en fin tur med en fantastisk FjellTid-gjeng. Vi takker Camilla for initiativet til turen!Se flere bilder fra turen her!

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter