Vi i FjellTid brenner for å gjøre turene dine enklere og samlet ulike FjellTid-hacks. Har du noen gode hacks har vi lyst å høre fra deg!

1) Nachos on Fire

Tenn på et par nachochips og kast dem på bålet. De brenner overraskende lenge og godt og fungerer derfor helt ypperlig som
fyringsbriketter. Gode er de også.

Nachos funker ypperlig til fyringsbriketter. Gode er de også!

 

2) Hudkrem som fyringsbriketter

Visste du at vaselin fungerer fint som fyringsbriketter? Ikke?
Gni en bomullspad godt inn med vaselin og du har en perfekt oppfyringsfyringshjelp som varer en god stund.

Visste du at vaselin fungerer fint som fyringsbriketter?

 

3) Kull i kartong

Fyll opp en tom eggekartong med grillkull eller briketter. Perfekt som opptenningsved. Du setter enkelt og greit bare fyr på hele kartongen. Husk å følge og respektere reglene for blåbrenning i utmark.

Fyll opp en tom eggekartong med grillkull eller briketter

 

4) Fyrstikk trikset

Er du en av oss som sliter med at fyrstikken alltid slukner når det blåser? Det er ikke alltid like lett å tenne opp et bål, samtidig som du prøver å skjerme for vinden. Men tar du frem kniven og lager små greiner i fyrstikken er problemet løst.

Lag små greiner i fyrstikken

5) Impregner fyrstikkene

Det høres litt rart ut, men om du dypper fyrstikkene enkeltvis i varm stearin, impregnerer du dem mot fuktighet. Når du da skal bruke de på tur, er det bare å skrape av vokslaget først!

 

Har du et genialt turtips som selv Lars Monsen får hakeslipp av? Det betyr ikke noe om hvor fersk eller erfaren fjellgeit du er. Kanskje et enkelt hverdagstips kan forandre hele turen! Del gjerne dine tips og triks med oss i FjellTid-gruppa Smarte turtips!

 

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter