Happyhikers.no

15% Rabatt i nettbutikken til Happyhikers.no

Happy Hikers - Det glade uteliv

Vi er en familiebedrift som alltid har hatt en lidenskap for det enkle friluftslivet og uteglede. Som så mange andre fikk vi i 2020 mye tid sammen ute i vårt vakre landskap på en øy like utenfor Stavanger. Dette ga grobunn for en helt spesiell kjærlighet for naturen og friluftslivet. Likevel er vi ferskinger og kaller oss gjerne for friluftsamatører.

Flokken vår består av mamma Helene som elsker naturen, vakre utsikter, solnedganger og kaffe. Helene sin største utfordring et at hun mangler sted- og retningssans samt at hun er verdens mest utålmodige vesen, dette kan by på en del utfordringer. Helene velger å se på det som små eventyr som frisker opp i hverdagen.

Pappa Thomas er sindig og tålmodig, elsker også kaffe og må være i aktivitet for å føle seg nyttig, derfor har vi sjeldent, kanskje for sjeldent rolige søndager hjemme.

Så har vi to aktive gutter på 5 og 3 år, de er høyt og lavt og trives definitivt best ute! 5 åringen elsker fjellturer mens 3 åringen tar inn alt på sin vei og er fornøyd bare vi er sammen. Noen ganger får vi også med oss eldstemann på 20 selv om han har flydd redet og har andre interesser. Han trives tross alt når vi tilbringer tid sammen på tur han også.

Vi er svært opptatt av nærturen og søndagsturen med familien. Vi er ikke ekspedisjonsfolk, vi er ikke erfarne villmarksfolk og vi ha mye å lære!

 

Men vi elsker friluftsliv i den ekleste form, vi elsker å være ute, vi elsker å oppleve sammen og vi tror at friluftsliv bidrar til sunn helse og gode relasjoner oss imellom! Dette brenner vi virkelig for og vi ønsker at andre også skal få muligheten til å oppleve dette!

Vår visjon er å gjøre friluftsliv enkelt for alle. Vi vil tilby kvalitetsprodukter og ønsker å motivere og inspirere gjennom delte erfaringer, tips og kunnskap.

Vi ønsker å utvikle oss sammen med dere, vi vil lytte og skape ut fra behovet dere uttrykker. Vi ønsker å være nære, ekte og tilby god kundeservice.

Mottoet vårt er uteglede for alle!

Medlemsfordel