Nordfjord Lodge

15 % Rabatt på overnatting hos Norfjord Lodge

Nordfjord Lodge ved fantastiske Breimsvatnet

Nordfjord Lodge ligg på Reed i Gloppen Kommune. Huset har 5 soverom og totalt 10 sengeplassar. Her er hage med plass til å vaske stisyklar og legge seg ned i graset og høyre humla suse. Tre minutt frå lodgen er Breimsvatnet, som er eit ferskvatn ideelt for friske bad og fin fisk. I naustet ligg kajakk og kano som gjester kan leige.

Husk å bestille eit langt nok opphald, her er det ikkje nok med ei natt!

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Guiding

Explore Sjoa

15% på alle aktiviteter i periode 15. mai til 1. oktober

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter