Tveita Adventure

12,5% Rabatt på overnatting hos Tveita Adventure

12,5% Rabatt på overnatting hos Tveita Adventure

Her kan du sove i ett med naturen, se på stjernene og nyte skogens ro med en nydelig utsikt over Ryfylke.

Fasiliteter
Domen er 38 m2, har innlagt strøm, kjøleskap og koketopp.

Domen har en varmepumpe som gjør det varmt og godt på kalde dager og kjøler ned når sola steiker.

 

Overnatting
Domen har en kapasitet på 2–4 personer, med en dobbeltseng, mulighet for en oppblåsbar dobbletseng, eller du kan overnatte i hengekøyer som er stasjonert rett utfor teltet. Det er spisebord med fire stoler, to gode lenestoler inne i domen og fire solstoler ute på terrassen.

Toalett & dusj
Det er et eget toalettbygg som hører til domen, der du kan sitte med døren åpen og nyte utsikten over fjorden.

Det er to utedusjer rett utfor domen, der du kan dusje i ett med naturen. Vil du nyte spa etter endt fjelltur ligger Suldal Bad kun 38 km. unna, med sauna, svømmebasseng, boblebad og sklier.

Kjøkken & matlaging
Det finnes kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, popcornmaskin, vaffeljern, høyttaler, fire middagstallerkener, frokosttallerkener, skåler, glass, vinglass, bestikk og basis kjøkken utstyr til matlaging, som gryter og stekepanne m.m.

Det vil stå 10 liter vann i domen ved ankomst. Mer vann kan hentes ved parkeringsplassen. Varmt vann må du koke selv i vannkoker.

Dagligvarer
Joker Vatlandsvåg ligger 5 minutters kjøretur unna domen. De tilbyr varelevering.

 

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter